Zaujímalo by ma, v koľkých rokoch ste začali chodiť na diskotéky, zabavy, večer si niekde sadnuť do baru a pod. alebo tak, že v koľkých rokoch vám to dovolili rodičia a do akej vám dovolili byť vonku vobec
ja som mala cestičku vychodenú po sestre, ona bola aj je excelentna studentka a zodpovedny clovek cize nasi nemali problem ju pustat a potom uz ani mna. na chvilku s kamosmi niekam sadnut tak 13 asi, od 14 do krcmy asi... do desiatej a tak. vtedy uz som sla na strednu, cize uz to bolo take.. "vhodne"
Do baru som zacal chodit od 14 to bol skorej taky senk ze sme si isli von sadnut chalani co mi teraz pride vtipne ze sme prisli aj desiati strnastrocny do baru si sadnut mohol som byt vonku kolko som chcel.Na serioznej diskoteke som bo prvy raz v 17
Tak to sadanie si na pivo nejako v 13-14tich, vacsinou kamsi po skole. Zlate 11 korunove akcie v irishi, bystricania si spomenu a co sa tyka diskotek tak asi okolo 15, ale nikdy som nebol prave diskotekovy typ a uprimne ani dnes ma to nebavi v 90 percent pripadov.
Hmmm na zabavy som začala chodiť v 15tich, ale vtedy len max. dvakrát do roka, tak trošku viac možno posledný rok, v 18tich. Na normálnej diskotéke v klube som ešte nebola a do barov som tiež tak v 18tich začala chodiť. Možno je to tým, že u nás v meste moc ani bary nie sú a diskotéky už vôbec a ja mám oveľa radšej zábavy
Rodičia mi nič nezakazovali a napriek tomu som tam bol len raz.....proste to nieje typ akcie pre mňa
Bar,krčma to je iná vec tam sme tak od 14 trávili docela dosť času prvo pri kofolke,kalčete,šípkach,prítulkách....mohol som byť vonka do kedy som chcel....vždy keď som šiel chlastať mi mama zavolala okolo 11 tej či som ešte pri vedomí a že či nepotrebujem odviezť ale takýchto akcíí po 11 bolo málinko čiže o 10tej som väčšinou bol doma...
Na diskotéky som nikdy nechodila, ale inak som mala v podstate voľnú nohu, čo sa návštevy podnikov týka, keď som mala 16 rokov. A vždy to bolo tak max. do 23:00. Ak som chcela byť dlhšie, maskovala som to nocovaním u kamarátky. Inak sa nedalo a bolo to tak dobre.
A vonku som mohla byť do takej 17tky len do deviatej - pol desiatej (občas - fakt len občas, tak raz za mesiac-dva urobili výnimku rodičia ) a od nejakej polky 17tich môžem byť vonku dokedy chcem.
na diskoteke - kind of, som bol len raz. potom asi 4x na akciach, ktore sa robili na moteli ale tam to bolo prepchate spitymi ludmi a drahe. ale sadnut si do baru, na fajku etc niekedy okolo 16-16 a pol roka
a dovolili do tej 11, pretoze okolo pol 11 chodil kamaratom bus domov. ked som bol starsi bol som dokedy som chcel, lebo casto sme sa potom este zhovarali na razcesti s kamaratom aj zo 2 hodiny
v podstate od 14 som sa túlala po nociach. ale to som chodila po čajovňách a podobne.
na prvej párty som bola v 15.
moji rodičia sú v tomto super. dali mi veľa voľnosti a v podstate som mohla byť dokedy som chcela. len u nás vždy platilo, a to aj teraz keď som už stará , že musím aspoň približne povedať čas návratu a prísť vtedy domov. proste, keď poviem, že prídem o 3 ráno tak treba vtedy prísť lebo potom majú strach a hlavne oco behá celý splašený
na diskoteky nechodim, pretoze pokial nehraje moja hudba, neviem sa odviazat...takze chodim len na vacsie akcie, ktore sa organizuju 0-2x za rok ak vobec .... vecer do baru - ani sam neviem.
Na diskotéku ma nikdy nemuseli púšťať lebo ma to tam nikdy nelákalo. Ľudia čo tam chodia nie sú moja krvná skupina + je tam smrad a hluk.
Čo sa týka takého, že krčma tak len povedzme s bajkom, občas aj s rodičmi, a to mi ani nenapadlo sa pýtať(navyše je tam je tiež väčšinou smrad) a potom sme chodili ešte partia do pizzerie to som mohol mať asi 14 a nemali s tým problém.
Defakto som pravidelne chodil posedieť len do čajovne.
Od 15 som mohla chodiť do barov atď, ale von som mohla byť len do pol 11. Na diskotéke som bola prvýkrát v 16, ale nejako extra ma to nebavilo. A zhruba od 16 som mohla byť občas von dlhšie, maximálne tak do pol 2. A asi keď som mala tesne pred 18 tak konečne som mohla byť dokedy chcem.
Iba tento rok som začala a to tiež nie stále diskoteky ma moc nelakaju ale tak ja sa prispôsobujem kamaratkam a dokedy môžem? Nemam zvolený čas ale chodim na posledný bus takže o takej 11 som už doma
Páni keď to čítam je to fakt na zaplakanie tá dnešná mládež. Len bary krčmy diskotéky to je váš zmysel života. Strašne smutné ako veľmi kleslo ľudstvo. Boh nás fakt musí neskutočne milovať keď nám toto trpí.
od 15, dovtedy som bola totalny anjelik a potom uplne naopak ale rodicia asi boli aj radi, ze aspon jedno decko socialne zije a mozno aj trosku premyslali dopredu, ze ked ma pustia hockde, tak im poviem pravdu a nebudem si vymyslat kam idem a robit nieco poza ich chrbat... oni v mladosti vystrajali viac ako ja.
Ako susniacka som uz bola na diskotéke..11 som mala ale to som bola len do ôsmej ...ale vo všeobecnosti som toho po diskach moc nenachodila :ehm: len párkrát uz ako dospela...
diskotéky-v 18tke, ale dovtedy som po tom ani netúžila, nemala som na to kladný názor... a ani teraz tam nejako nemusím, možno tak raz za pol roka...
a do baru v 16tke, ale nie tak, že by som tam trávila celý večer..vtedy ma to skrátka nebavilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Bar,krčma to je iná vec tam sme tak od 14 trávili docela dosť času prvo pri kofolke,kalčete,šípkach,prítulkách....mohol som byť vonka do kedy som chcel....vždy keď som šiel chlastať mi mama zavolala okolo 11 tej či som ešte pri vedomí a že či nepotrebujem odviezť ale takýchto akcíí po 11 bolo málinko čiže o 10tej som väčšinou bol doma...
na prvej párty som bola v 15.
moji rodičia sú v tomto super. dali mi veľa voľnosti a v podstate som mohla byť dokedy som chcela. len u nás vždy platilo, a to aj teraz keď som už stará , že musím aspoň približne povedať čas návratu a prísť vtedy domov. proste, keď poviem, že prídem o 3 ráno tak treba vtedy prísť lebo potom majú strach a hlavne oco behá celý splašený
Čo sa týka takého, že krčma tak len povedzme s bajkom, občas aj s rodičmi, a to mi ani nenapadlo sa pýtať(navyše je tam je tiež väčšinou smrad) a potom sme chodili ešte partia do pizzerie to som mohol mať asi 14 a nemali s tým problém.
Defakto som pravidelne chodil posedieť len do čajovne.
Ale bary a priatelia, to už je iné. No začala som v 15.
Ale už nechodím. Už neviem piť.
a do baru v 16tke, ale nie tak, že by som tam trávila celý večer..vtedy ma to skrátka nebavilo.