Som rada že žijem v Košiciach. Nemenila by som s iným mestom na Slovensku, ale keďže moj sen je proste Španielsko, pojdem si za ním Inak ako na mesto, nemožem sa sťažovať až na tú slovenskú "menšinu", nechcem byť rasista, ale to ako zapácha v autobusoch a len pár km od mojho domu lunik 9, to je už fakt veľa
Veľmi sa mi páči centrum mesta aj so všetkými charizmatickými budovami naokolo. Samozrejme, mesto má mnoho predností, ktoré netreba menovať. Rozvíja sa aj kultúrny život a interesovanosť verejných činiteľov o rozvoj, aj keď to stále prahne ignoráciou kompetentných o poriadok a správny chod.
Nájde sa tam veľa príjemných miest, kto rád objavuje, zgustne si.
Budúcnosť vyzerá sľubnejšie, mesto sa snaží aj vďaka projektu európskeho hlavného mesta kultúry.
Ja mám hrozne rada Košice a aj keď nebývam priamo v nich, trávim v nich celý život... Košice sú ako jedná veľká dedina, podľa mňa Každý tam každého pozná, všetci sú nejak poprepletaní, ten s tým chodil na základnú a jeho brat teraz s jeho sestrou chodí na vysokú atď atď
Fakt krásne mesto, nebyť tých cigánov, tak parádička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Veľmi sa mi páči centrum mesta aj so všetkými charizmatickými budovami naokolo. Samozrejme, mesto má mnoho predností, ktoré netreba menovať. Rozvíja sa aj kultúrny život a interesovanosť verejných činiteľov o rozvoj, aj keď to stále prahne ignoráciou kompetentných o poriadok a správny chod.
Nájde sa tam veľa príjemných miest, kto rád objavuje, zgustne si.
Budúcnosť vyzerá sľubnejšie, mesto sa snaží aj vďaka projektu európskeho hlavného mesta kultúry.
inak @antifunebracka máš u mňa
a ešte aj tento týždeň idem, vo štvrtok našťastie už nie do nemocky, ale len tak, do Optimy.
ale inak mám Košice veľmi rada, asi najobľúbenejšie mesto na Slovensku pre mňa
strašne rada tam chodím
Fakt krásne mesto, nebyť tých cigánov, tak parádička
Nepáči sa mi, ako odomňa na každom kroku niekto niečo pýta... ale keby som tu nebola sama, bolo by tu zrejme super.
ináč, je to veľmi pekné a príjemne mesto