Aký vesmír? je len Zem! kde sa zemská doska končí, ďalej už nič nie je! a prestaň tu šíriť také kacírske nezmysly, lebo tu kazíš Ježišovu mládež a najmä miništrantov! Choď do mučiarne a daj si 50 rán bičom a 20 otčenášov a už sa k heretizmu nevracaj, my (ja a Ing. J. K.) ti toto odpustíme, ak sa to nebude opakovať.. a nezabudni hodiť sumu nie menšiu ako 100€ v nedelu do zvončeka
@1 tt, a o poriadok sa s ochotou a svatou horlivostou postarajú radoví bratia našeho svatého, *Nejvyššího Vvrabčáka" :p
protivit sa hocijako jeho voli je bohorúhačstvo !
@lyterka to poznam je to super ale hned zajtra dam postavit autorov toho bludu pred inkvizicny sud. Budu trpiet v mukach tortury, kym diabol neopusti ich ubohu hereticku schranku
@georg21 Brat Georg, ako sa opovazujes mat taketo kacirske reci? Ziaden vesmir nie je. Je len Boh, ktory stvoril Zem, rovnú dosku a Zem. Bičuješ sa pravidelne? Nože, dnes sa modli viac, a daj si na dve hodiny španielsku čižmu na nohu. Musíš ešte na svojej viere popracovať
@tommyhot tak prepáč, primitív sa ti ospravedlňuje, že nerozdeľuje veci duchovné a hmotné ale ich používa k tomu, aby viac chápal svet okolo...
A napokon, som nenapísal nepravdu. Možno, že nekonečnosť, rozpínavosť vesmíru je práve viditeľným odkazom na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
protivit sa hocijako jeho voli je bohorúhačstvo !
a všetky dalšie videá s týmito témami, v podobnej kategorii
a proste jeho základ, že vôbec existuje a že podlieha zákonom ...
A napokon, som nenapísal nepravdu. Možno, že nekonečnosť, rozpínavosť vesmíru je práve viditeľným odkazom na to...
Ako si ešte môže niekto myslieť, že sme vo vesmíre sami?