@malapohroma neboj, keď sa stanem upírkou, zaobstarám ti veeeľa veľa pekných upírskych chalanov (takých, čo neradi nosia tričká a denno denne sa promenádujú po svete od pása nahor - niekedy aj nadol - nahí )
...ja mám úplnú depku z nicku @purpledrug666 ! čo to z tej mládeže dneska rastie? šak to len satana uctieva a drogami sa láduje! a z vlasov si to prilby robí!
@midnight a odkiaľ toto bereš, že ja satana uznávam a berem drogy? A tie vlasy...more raz som sa tak sfotila ci kokos a každému to vadí, šak to len z nudy...to ešte neznamená, že tak vyjdem aj na ulicu...
Mám depresi z jedneeho nicku kociaci na 13 a zacínajuci na darkness...inak ten je temnýý ako ti moje ruzovee papucky.. smiley: .............kópia jedna pridrbana...........................@elizabethskellington .....................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
.. ...... .... .. ...
..... .. .. ... ... .. ..... .. ...
a vyspovedala som sa, dakujem.. este nikomu som to nepovedala a je mi lepsie
HEEEJ boze semhaforas aha som buzerant tam ma zmlat !!!!
Vidite ? uplne ignore
Bud zbohom jeden z miliona , clovek milion
Maj sa super svetlo mojich oci
....ziarovka v mojej temnej pivnici, slepecky pes v temnote mojho zivota, ziariva hviezdicka mojho neba, atd atd atd.....
Pa
užívajme si života a voľnosti, kým môžeme
Keď chce, aby ho poľutovali (a tým ho vlastne ešte viac potopili)...
Človek, ktorému chýba tvrdá pozícia v živote,
keď nevie, čo chce od života,
nemá svoj vlastný názor a nevie samostatne súdiť o predmete,
o ľuďoch, o zmysle života, o čom len chcete...
Neschopnosť samostatného myslenia- to je bieda, to je nedostatok ľudstva a ich depresie...