Ahojte, asi pred 2 mesiacom mi spadla z vysky taška, v nej bol moj Samsung a samozrejme , display- z vnutra sa rozbil ..teda je nefunkcný, nic nevidno.. Dávať ho do opravy sa mi neoplatí, kedže to uz rovno kupit novy mobil.. Máte niekto skúsenosti s kupov
@herecka29 Kupoval som pred dvomi rokmi z eBay displej na môj notebook. Zásielka došla v poriadku, displej je funkčný. Platbu som vykonával cez známeho, ktorý má PayPal. Vymenil som si ho sám.
@77hanes77 počuj ty si aj dosť technický typ, nevieš ako by som to na ten mobil potom dostala? Či k tomu treba aj nejaké spešl náradie alebo čo . Lebo mne sa to stalo tiež a keďže oprava stojí 200 eur radšej to asi skúsim najprv sama
@77hanes77 och kruci veď som akurát zapla ebay že si kuknem koľko to asi tak stojí aaaa to je otrasné keďže displej nemám tak neviem neviem či moja tehlička ešte niekedy zasvieti :/
@77hanes77 ja mam paypal len som nachádzala len také za 170 evri nad týmto už môžem začať uvažovať a neviem ja si už ani nespomínam či vŕzgal pár mesiacov už je off ale asi nie.. no prvé s pen sa mi hneď pokazilo musela som ísť po nové.. od vtedy ale fičal chudáčik
@77hanes77 ach ja vobec nerozumiem tým veciam tam , nemohol by si sa pozriet , ci tam neje nejaky display (vnutorny) .. co najlacnejsi .. teda len ak mas cas ..S4 mini
@herecka29 ak som správne pochopil, tak máš prasknutý /pokazený displej, a to "vrchne sklo" (dotykova plocha) je v pohode. pri tvojom mobile sa neda ten displej vymenit zvlast, teda ze das prec to dotykove sklo, a das tam len novy displej, proste to nejde aj ked mas neviem ake naradie..
da sa spravit len to, ze si kupis kompletny diel, teda displej+dotykovú plochu, a ten vymeníš. ta výmena je lahka, a taký displej (na S4 mini predokladám) od slovenského dodavatela objednas za 105e. na ebay som sa nekukal teraz kolko stojí..
@skingirl94 u teba je to skoro to isté, čo com písal hore..
keďže neviem čo máš ty pokazené, tak ti neviem nič iné napísať, len že si vymeň celý displej, a to je aj najlepšie riešenie..
pokiaľ ale máte pokazenú tú dotykovú plochu, teda to "vrchne sklo" a displej vám ide, tak ja tam taká 25% šanca, že si to doma vymeníte za 15eur, ale na to potrebuješ aj patričné náradie.. (a ak to spravíš zle, teda sa ti ta oprava nepodarí, tak si môžeš kúpiť celý ten diel, ako som hore písal)
už mám za sebou pár desiatok iPhonov a Samsungov opravených, takže viem čo a ako
@77hanes77 no musím porozmýšľať nad tým dobre, či sa mi neoplatí viac kúpa nového .. každopádne ďakujem za ochotu, kukám, že si z BB tak by som to mala blízko
@fraintt no ja mám pokazený aj displej aj to dnu najprv bolo puknuté len to sklo no a potom akosi všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ináč, aký je to telefón?
Displej (celok aj so digitizérom) stojí 153 €
Ak už displej máš, výmena ťa bude stáť u mňa 30€
Ak máš niekoho, kto má PayPal, môžeš objednať
da sa spravit len to, ze si kupis kompletny diel, teda displej+dotykovú plochu, a ten vymeníš. ta výmena je lahka, a taký displej (na S4 mini predokladám) od slovenského dodavatela objednas za 105e. na ebay som sa nekukal teraz kolko stojí..
@skingirl94 u teba je to skoro to isté, čo com písal hore..
keďže neviem čo máš ty pokazené, tak ti neviem nič iné napísať, len že si vymeň celý displej, a to je aj najlepšie riešenie..
pokiaľ ale máte pokazenú tú dotykovú plochu, teda to "vrchne sklo" a displej vám ide, tak ja tam taká 25% šanca, že si to doma vymeníte za 15eur, ale na to potrebuješ aj patričné náradie.. (a ak to spravíš zle, teda sa ti ta oprava nepodarí, tak si môžeš kúpiť celý ten diel, ako som hore písal)
už mám za sebou pár desiatok iPhonov a Samsungov opravených, takže viem čo a ako
Na eBay od 75€ : » www.ebay.de/itm/original-Sa...
@fraintt no ja mám pokazený aj displej aj to dnu najprv bolo puknuté len to sklo no a potom akosi všetko