Stalo sa vám niekedy, že keď ste boli so svojím partnerom spolu, tak ste mali divné pocity alebo ste sa pri ňom necítili dobre z nejakého neznámeho dôvodu? Nevravím, že furt, ale nejakú krátku dobu. Ako ste to riešili, keď ste nevedeli nájsť príčinu?
mala som také obdobie, keď som sama nevedela, čo chcem a trvalo to dlhšie než pár dní, dokonca som k nemu bola aj nepríjemná, napríklad mi vadilo, keď ma držal za ruku
on to samozrejme vytušil, rozprávali sme sa o tom... tak som sa zamyslela, či mi ten vzťah za to stojí a zistila, že je to len v mojej hlave... potom som na to celé zmenila pohľad, uvedomila si, že by som bez neho nevedela byť a bolo
Jasné že stalo, a keď s ním budeš ešte pár rokov, tak to nebude vôbec divné. Ono sa to po chvíli aj tak zasa dá do poriadku. My sa o tom bavíme bežne, alebo niekedy vôbec. Vtedy sa snažíme ísť niekam von, robiť iné veci... kedysi som to brala až tragicky, lebo som sa bála, že to neznačí nič dobre, ale teraz to už vôbec tak nevnímam
keď ti niečo vadí na partnerovi, tak je to dobré prebrať.. nebyť ticho.
ak len nevysvetlitelný divný pocit, z ničoho nič, tak som sa pritúlil a zachvílu to bolo preč trochu som kradol energiu
@hellium a mne napadlo :
Moje pritelkyne mi nechala na lednicce vzkaz "Nefunguje to, uz takhle dal nemuzu. Vracim se k mame."
Otevrel jsem lednicku... svetlo svitilo, pivo bylo vychlazene. O cem to kurva mluvila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
on to samozrejme vytušil, rozprávali sme sa o tom... tak som sa zamyslela, či mi ten vzťah za to stojí a zistila, že je to len v mojej hlave... potom som na to celé zmenila pohľad, uvedomila si, že by som bez neho nevedela byť a bolo
ak len nevysvetlitelný divný pocit, z ničoho nič, tak som sa pritúlil a zachvílu to bolo preč trochu som kradol energiu
na toto som si spomenula
Moje pritelkyne mi nechala na lednicce vzkaz "Nefunguje to, uz takhle dal nemuzu. Vracim se k mame."
Otevrel jsem lednicku... svetlo svitilo, pivo bylo vychlazene. O cem to kurva mluvila?