@laula niektorí sú silne sexuálne založení a i keď im chýba sex, vedia si ho predstaviť len s jednou osobou vo vzťahu záleží od povahy chalana a ako konkrétne sa na túto tému vyjadruje pred dotyčnou...ak sa tí dvaja dlhšie poznajú, naozaj nevidím nič zlé na tom, ak si občas chalan rypne i do tejto témy
pre ženy to nie je normálne lebo su to tupé bytosti,ktorým nikdy človek nevyhovie ....ak im povieš narovinu o čo ti ide tak si divný a ich to odradí a ked im nepovieš a len naznačuješ tak to nepochopia a namýšlaju si ako chceš vztah ...a potom plačkajú do vankúša,že ten chujo im nepovedal narovinu a len sa s nimi hral ,lebo oni to inak chapali
A dievcatam nechyba sex, ci ako? Preco sa zeny verejne tvaria, ze sex je nieco ohavne, ale ked su spolu, tak dobre, ze nepopisu pod akym uhlom a ako daleko striekal ud jej posledneho "objavu"?
Chlap ma sexualny zaujem o dievca, no boze...ty vari, ked mas zaujem o chlapca, nechces s nim mat sex ci co? Ci ten chlap chce aj vztah, tazko povedat, nedala si nam tu dost informacii...
@tomias dakujem, ja som vedel, ze som len predbehol dobu a po case ludia birdzi uznaju, ze mam v mnohom pravdu, i ked som ju surovo narovinu a mozno i trosku agresivnym stylom napisal
ach jaj a keď to dá žena najavo je to divné? Mne sa x-krát stalo, že dievča mi dávalo návrhy a teraz si mám o nej p*čoviny myslieť?
Ako aj 2 dni dozadu som volal s holkou, ktorá sa silou mocou chcela stretnúť a básnila mi jak sa rozišla a jej to chýba Tlačila na mňa,že sadni do auta a dojdi pre mňa... Ovšem som zadaný tak som jej nepriamo dal najavo, že nemám čas (nemal som srdce ju odbiť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
len take naznacenie aky typ "vztahu" si predstavuje
Chlap ma sexualny zaujem o dievca, no boze...ty vari, ked mas zaujem o chlapca, nechces s nim mat sex ci co? Ci ten chlap chce aj vztah, tazko povedat, nedala si nam tu dost informacii...
@tomias dakujem, ja som vedel, ze som len predbehol dobu a po case ludia birdzi uznaju, ze mam v mnohom pravdu, i ked som ju surovo narovinu a mozno i trosku agresivnym stylom napisal
Ako aj 2 dni dozadu som volal s holkou, ktorá sa silou mocou chcela stretnúť a básnila mi jak sa rozišla a jej to chýba Tlačila na mňa,že sadni do auta a dojdi pre mňa... Ovšem som zadaný tak som jej nepriamo dal najavo, že nemám čas (nemal som srdce ju odbiť)
ale predsa mohol to napísať aj trochu ináč