Som so svojim dievcatom rok a pol, a až teraz mi došlo, že náš vzťah sa trocha odlisuje od inych.Síce su to malickosti ,ale vsimol som si to.Moj kamarat co ma babu sa otvorene zhovaraju ked jej je zle, chcu sa navzajom utešiť, kazdy den ked niesu spolu si
comment NO.2 si ani nevsimaj.Aj ked som prečitala tvoj blog sudim ze svoje dievca lubis.Ale vas vztah ma jeden problem, ze sa ani neviete poriadne a otvorene porozprávať.... ale prečo?to musis vediet ty
hm to ako keby si chodil rok a pol s niekym koho ani nepoznas...dost krute...tiez nechapem vasmu vztahu...asi je zalozeny len na fyzickej pritazlivosti alebo na com...
dobre si to opisal, aj sa mi to lahko citalo. Problem je v tom, ze z toho neviem vycitat, ci ti tento stav vlastne prekaza ?
Vas vztah by som nazval volny. Pre mna osobne je to prototyp toho, o com pocujem vela mladych rozpravat, ale co je asi fakt tazke zrealizovat. V okoli nepoznam nikoho kto by takto fungoval. Na to sa musia najst presne povahy aby to zvladali, dostatocne flegmaticke aby im to vsetko nevadilo.
Ak sa na to pozriem cisto objektivne, musim si polozit otazku. Ak to doteraz klapalo, preco to menit ?
hmm musis zacat ty kedze si ocividne ten co si to uvedomil ja som takto bol s holku kedysi.. bolo to mile ale tiez som sa s ou radsej zacal trochu zhovarat a zaujimat sa.. predsalen ju lepsie spoznas a vas vztah sa trochu prehlbi.. vies jak sa vravi, kto sa nic nepyta nic sa nedozvie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved ked to chces ozivit tak sa jej pytaj prvy a necakaj na nu...
Istar,
dobre si to opisal, aj sa mi to lahko citalo. Problem je v tom, ze z toho neviem vycitat, ci ti tento stav vlastne prekaza ?
Vas vztah by som nazval volny. Pre mna osobne je to prototyp toho, o com pocujem vela mladych rozpravat, ale co je asi fakt tazke zrealizovat. V okoli nepoznam nikoho kto by takto fungoval. Na to sa musia najst presne povahy aby to zvladali, dostatocne flegmaticke aby im to vsetko nevadilo.
Ak sa na to pozriem cisto objektivne, musim si polozit otazku. Ak to doteraz klapalo, preco to menit ?
a moja otazka?ako to ze rok a pol nic a zrazu ti to zacalo byt "divne"?
Ale ja si myslím, že aj keď váš vzťah takto "funguje", nemôže to byť pravá láska... taká čo vydrží navždy.
Podľa mňa to súvisí aj s tým, že nie ste každý deň spolu. Proste sa ľúbite, ale nezdieľate spolu každodenný život...
Ale je to len môj názor...