@bloodypunk podarilo sa mi ju chytit asi iba vdaka tomu, ze bola mala, no uz má srst aj vidi velmi som sa bala, ci uz bude mat zubky, ale ked som ju teraz doniesla somov, dala som jej vlocky a zacala papat
@pauli0990 Určite obilie zje a nejaké surové ovocie aj zeleninu len by som dávala pozor, že aké jej dávaš. Fakt keď si pozrieš, ako sa stravujú škrečkovia alebo domáce myši, tak nič tým nepokazíš hlavne žiadnu čokoládu a solené veci.
@tikalok v televizii v niektorych spravach raz vysvetlovali na zaklade podnetu prekvapenych ludi. ze aj ked ludia chcu divoko zijucemu zvieratu pomoct a zviera je zdrave, veterinar ma povinnost zviera utratit (avsak neviem podla akeho zakona, ci nariadenia) a odoslat (tiez ntusim kam). Ale cielom by malo byt zistovanie chorob zvierata. Takze zachrancov zvierata poriadny sok neminul.
A skoda ze to neviem najst. Bol to jeden z tych hodnotnejsich prispevkov v spravach nasich televizii.
-
VZN obce moze upravovat chov zvierat a moze zahrnat aj divoko zijuce zvierata, pricom moze ich chov v zajati zakazat. Casto sa takto zakazuje krmenie a p.
nio len diva mys ma v tom problem ze neskrotne tak ako domaca a ja som pod potkanmi odchoval 6 malych mysi divych a neskrotli vobec a klasika sa starat o nu suche rozky obilie jablcka psie granule to miluju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chovaj sa o ňu ako o škrečka.
a k teme, co nepoznas pribeh o mestskej a polnej mysi? uplne ine stravovacie navyky maju!
Ale tak ked si si ju už zobrala tak sa o ňu staraj, ale ja by som s nou najprv isla k veterinarovi asi
A skoda ze to neviem najst. Bol to jeden z tych hodnotnejsich prispevkov v spravach nasich televizii.
-
VZN obce moze upravovat chov zvierat a moze zahrnat aj divoko zijuce zvierata, pricom moze ich chov v zajati zakazat. Casto sa takto zakazuje krmenie a p.