Ako vlastne vznikne niečo také?Prečo si ľudia vybrali práve tých 7 /s diablovou bibliou 8/ divov? To čo sa stane divom musí byť niečo staré alebo ako?Nejde mi to do hlavy.Keby som si zmyslela že socha slobody je div sveta,každý by sa nad tým asi zasmial
Tie prvé, staroveké, boli vo svojej dobe najzaujímavejšie a najdokonalejšie pamiatky , sochy, stavby .. A tie nové boli vybraté na základe hlasovania ..
tých prvých sedem hlavne vyberal jeden človek. spísal sedem najimpozantnejších stavieb vtedy známeho sveta, takže nemal veľmi problém s tým, aby ostatní s ním súhlasili.
@cjubou jáj, HENTÚ diablovu bibliu... ja som si spomenula na to druhé, aj keď to sa možno volá satanova biblia, neviem teraz. škoda, už sa nemôžem tak rofliť pri predstave, že aj Harry Potter mal na svet väčší dopad. ale aj tak to tam nemá čo hľadať, na svete je kopa predmetov, o ktorých sa nevie, ako vznikli, čo kryštálová lebka?
@cjubou nič, to bol len pokus o vtip hej, to so stavbou mi napadlo tiež, ale išla som rovno o krok ďalej, že KEBY niekto povedal, že div nerovná sa stavba a KEBY sme to teda išli rozšíriť, tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tých prvých sedem hlavne vyberal jeden človek. spísal sedem najimpozantnejších stavieb vtedy známeho sveta, takže nemal veľmi problém s tým, aby ostatní s ním súhlasili.
tu sa o tom dočítaš viacej..........filip