Ahojte, nepoznáte nejaký recept na urýchlenie rastu vlasov? Nebaví ma to takto mám pocit že mi rastú strašne pomaly
niečo tohoto typu, možno šetrnejšie
preco to nici vlasy??
mne vlasy same o sebe rastu rychlo, mojmu frajerovi narastu aj 3 cm za mesiac a nic s nimi neerobi to je genetika...
ale ja som pocula o niecom zeda na jutube ze sa predklonit a masirovat si hlavu ale dakto jej tam napisal ze moze dostat nejaky infarkt z toho cico jej udajne narastli nejake 5 cm ci kolko . ved si daj do jutubu nieco po anglicky a kopec ti vyhodi
ja si teraz dávam tekvicový olej.... normálne 2x po 1 lyžičke denne alebo si daj raz za deň jednu veľkú lyžicu, ak sa nebojíš, že ti bude ťažko, ale podľa mňa by nemalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
su na nu nejake recenzie
myslim ze 10 cm za mesiac nenarastie ani Indom
max 4
mmnr sa nechce
@obliviate
ok..skusim to..po mesiaci podam hlasenie popripade fotku vlasov pred a po
mne vlasy same o sebe rastu rychlo, mojmu frajerovi narastu aj 3 cm za mesiac a nic s nimi neerobi to je genetika...
ale ja som pocula o niecom zeda na jutube ze sa predklonit a masirovat si hlavu ale dakto jej tam napisal ze moze dostat nejaky infarkt z toho cico jej udajne narastli nejake 5 cm ci kolko . ved si daj do jutubu nieco po anglicky a kopec ti vyhodi
ale ja som pouzivala biohar ten je fajn ...
drahý chlapček