no tiesto zacina byt dost komercny. A ty nepoznas nazvy jeho trackov, dost zvlastne, no tak s tych poslednych je to hadam: He's a pirate a Dance 4 Life. Hadam tie stare uz poznas. Este ma jednu, kde vystupuje pod inym menom a to ALLURE - The love we lost.
to preto, lebo ho len asi tyzden poznam, no s komerciou, kaslat na to, nebudem si kazit zazitok, ked sa mi paci par skladieb, ktore uz mam: Traffic, Love comes again, Delerium, Sparkles, ne je jednp kto to je, hlavne, ze pesnicky sa mi pozdavaju,no ale vdaka, z tychto nepoznam, dufam,ze sa budu dat stiahnut
dobre veci su aj jeho koncerty tiesto in concert 2003, magic.... ako napriklad tam co spieva dinand rain dow, alebo lethal industy alebo z albumu just be sweet mysery , walking on clods alebo ur a ma toho ovela viac
caute...tie bludy ze je tijst mrtvy si strcte volakam....jak by mohol byt..sak wuuaaaaa bol v blaveee....a ten ktop bol si nanho nemohol stazovat, bol genialny...dokonca som si s nim podal ruku.....len ma mrzi ze zahral malo skladieb zo samotneho sunriseu 5 .....aj ked sa mi lbila vecicka davea spoona-at night a what else is there ....bolo fajnovo....a v marci sa chysta new album s 15trackami takze supis .....a chalan co nepozna par veci od neho.....tak navstiv stranku audio3.cz....a tam si mozes objednat origosky jak ja...a tie maju 100percentnu kvalitu ..bo stiahnute z netu nie su vzdy tak silne....a vsetci ruky hore
skus skladbu magik journey, alebo dallas 4pm.....tie su naozaj perfektne ale velmo sa mi lubia aj flight 643, a tear in the open, alebo naj vecicka je tiestov remix tears from the moon!!!!!!!!!!!!! naozaj vystrelis zo stolicky
for strings mnam uz mam, a magic jurney ma fajny nazov idem sa pozriet na to, coi sa da stiahnut, tears from the moon maaaaam, to je naozaj do bre, pre mna je peckou just be!!!! a trafic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov