Čo by ste povedali svojej priateľke keby prišla z návrhom, že si svoje dlhé čierne vlasy (cca do pol chrbta) chce zmeniť na krátke blond? (štýl alá, ako má teraz Emma Watson, a áno, keby chcel niekto vedieť týka sa tá zmena MŇA )
ak si to naozaj želá prečo nie, mohlo by to byť veľmi zaujímavé. tiež som raz šla z dlhých tmavých na krátke blond. výsledok bol síce pochybný, ale zaujímavé to bolo dosť.
no neviem, ja osobne nie som za krátke vlasy... na väčšine žien sú najkrajšie práve dlhé vlasy, lebo to ich robí skutočnými ženami aspoň čo sa vizáže týka... ale zas je pravda, že nie každej to ide... je to individuálne...sprav nejaký náčrt a poviem ti konkrétne
podla mna krátke vlasy na žene pôsobia velmi extravagante a pridáva jej to na šarme a temperamente... ale ja som žena a pozerám sa na to uplne inými očami, ale viem, že kebyže som chlap, tak si vyberám kočky s krátkymi vlasmi..
nevyzerá to tak tuctovo ale volila by som potom čiernu farbu a taký rozcuchany a extravagantný učes ....
Jasné, choď do toho, vlasy ti raz aj tak dorastú Ja som to urobila, som maximálne spokojná. Aj keď teraz si nechávam vyrásť vlastnú farbu, lebo mám na to dobrú príležtosť a nevyzerá to vôbec zle ani.
kdesi na internete su stranky, kde si po vlozeni fotky vies menit ucesy, tak by som si najprv pozrela, ako budem vyzerat s novym ucesom, pretoze sa moze stat, ze ti nova farba vlasov absolutne nepristane, tak aby si potom nelutovala.. ale pokial sa v tom budes citit ty dobre, tak niet o com diskutovat... zena by sa mala rozhodne citit dobre tak, ako vyzera
to som spravila ja, z dlhych ciernych na kratke platinove blond. frajer to akceptuje, aj ked hovori ze vyzeram teraz ako ziarovka a mne sa to lubi. vlasy maju jednu super vlastnost - stale rastu, cize ak nahodou novy uces nie je taky aky chcem, za 2 tyzdne sa to da opat tvarovat do inej podoby a farby.
Ja som s tým za svojím priatelom prišla mala som čierne vlasy dlhé do pol chrbta. Prišla som stým že si dám na hlavu blond. Stalo sa. Prešla som s úplne čiernej na uplne biele vlasy je to hrozné lebo mi to chitilo všelijako .. Teraz ked ku mne príde sa len usmieva a vraví ja som ti to vravel. (Idem naspet na moju čiernu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale tak je to na tebe..záleží od celkového výzoru, či sa ti krátke vlasy hodia...
nevyzerá to tak tuctovo ale volila by som potom čiernu farbu a taký rozcuchany a extravagantný učes ....
moj osobný nazor je nech to skusi..
Ale pacia sa mi aj take co ma Emma Watson..