ako prezivate dlhe lety ? kludne psite aj zazitki atak kupujete si radcej na ne economic or business ? ja zajtra o 1:00PM odlietam na slovensko cesta cca 10,5hodin
do kde trcis preboha?? hento je nic ja som letela 22 hodin s 2 prestavkami teras uz take lety nerobia ale bol to otras... ...no nemam nejako extra rada lietadla ale tak zober si ze by si isla autom haha alebo lodou... ...ja to prezivam dobre a lepie je bussines..rozhodne...tam mas trosku sukromie a este je jedna trieda tam som nebola a ta je este lepsia
ja na cca 14 hodinovom lete Havana - Paríž som si na zachode vytlacal jebaky a to myslim celkom vazne. kedze mam problem spat v dopravnych prostriedkoch, som sa trochu nudil tak mi to prislo ako popici napad
ja neviem presne kolko som letel lebo mi stále posúvali hodiny späť tak vážne neviem :S a cestou späť mi stále pridávali tak ani neviem kolko som cestoval len tam bola trochu zima hlavne v noci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov