@darkkizz - viacmenej je to pravda u mna ze dlhe zmavsie vlasy na babe su mojmu oku lepie lahodiace...ale tak nieje to pravidlo ..nie kazdej sa zase hodia dlhe a nie kazdej tmavsie
@krutafunebracka áno ale keďže to boli chalani tak ti chcelo naznačiť niečo iné viem si predstaviť že stretneš dve baby a tie ti to povedia to je normálka ale u chalanov to asi akoby si stretla dvoch búchačov a povedia že aké pekné oči ale kukať budú o poschodie nižšie
@martin182 Lenže boli odo mňa starší a oslovili ma „slečna“, ale to je jedno, proste a keby si mňa niekedy videl, tak by si tak nehovoril, pretože mňa všetci volajú Samara, vyzerám ako bratranec Itt v TAKMER babskom, nanajvýš tak kamošky si dnes všimli, že mi spod vlasov mierne presvitajú nové rifle.
@krutafunebracka Samara? a prečo Samara? ja keď počujem slovo Samara tak ma napadá len auto Lada Samara.. mal to ešte jeden náš bývalý učiteľ na základke až kým sme mu nenapchali kapustu do výfuku náhodou bratranec "itt" bol dobrý, moja hlava zospodu zas vyzerá jak Large-ova vraj
@darkkizz - haluz to by som fakt nepovedal ..ako ale nevravim ze je to zla farba
sak ja mam kamaratku ako ja ju poznam odzaciatku ako ciernovlasku a ona ked mi ukazala obcanak a tam bloncka skoro som padol na hudu ale tak cierna jej ide mrte narozdiel od blond
Nie som práve chalan (i keď ktohovie), ale aj krátke vlasy vyzerajú na dievčati dobre, keď sa hodia k zvyšku.
@krutafunebracka , ech, nie je ti horúco?Pred dvoma rokmi som mala po(d) zadok, vetdy mi neprekážali, ale odkedy som sa dala ostrihať, s dlhšími ako po plecia skapíňam od tepla.
chlapom sa väčšinou páčia dlhé?!!! FUCK....=D...ja mám skoro celú hlavu zobratú zo strojčekom a hlavné je,že MNE sa to ľúbi nie? =D...ak vám niečo hovorí účes chelsea,tak to chápete...=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@martin182 Keďže povedali „dlhé vlasy“, tak to boli vlasy.
@djdaniels a co tymi tmavými teraz myslíš?? smiley::
sak ja mam kamaratku ako ja ju poznam odzaciatku ako ciernovlasku a ona ked mi ukazala obcanak a tam bloncka skoro som padol na hudu ale tak cierna jej ide mrte narozdiel od blond
a hej to je kratke
a je to sedemnasttisickrat lepsie ako ked som ich mala dlhe
a @krutafunebracka vies na co su ti take dlhe vlasy? veliki kokot
(A závisť nie je dobrá.
Btw, mala by si si zopakovať základy gramatiky.
@krutafunebracka , ech, nie je ti horúco?Pred dvoma rokmi som mala po(d) zadok, vetdy mi neprekážali, ale odkedy som sa dala ostrihať, s dlhšími ako po plecia skapíňam od tepla.
a ja som mala tiez take dlhe, nebol ale som stastna, ze som sa toho zbavila...
ale kazdy by mal vyzerat tak, ako chce, tak ich maj chodaj po zem, to neni moja vec