keď chcem mať také pekné vlny/kučery, tak mi to drží len žehličkou, ale to nerobím moc často, lebo mi to hrozne dlho trvá
a bežne si len zapletiem vlasy keď si ich umyjem a trochu vysuším, aby som ich mala tak mierne vlnkavé, lebo moje prirodzene vlasy ked s nimi nič neurobím sa mi nepáčia
ja keď chcem mať kučeravé vlasy tak určite kulmou, žehličkou viem robiť iba také nevýrazné vlny a na nátačky sa mi to nikdy nepodarí a je to možno najšetrnejšie pre vlasy ale strašne komplikované pre mňa hlavne spať s tým
Alebo celenku okolo hlavy a tam na nej po pramenoch obtocit a dako pripevnit jednotlive pramene a zaspat s tym. To robieva kamaratka co ma uplne rovne a celkom jej to vydrzi.
Mne sice nic nedrzi preto na to vacsinou kaslem ale prilezitostne kulma pripadne ponosky ale to je na noc a kedze moje "kucery" su vacsinou spontanne rozhodnutie tak na to celu noc nemam ale to aspon este po 5 minutach vidno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nejako vlhké zamotám/zapletiem pred spaním
keď uschne, tak nejaký čas drží vlnkovaté
a bežne si len zapletiem vlasy keď si ich umyjem a trochu vysuším, aby som ich mala tak mierne vlnkavé, lebo moje prirodzene vlasy ked s nimi nič neurobím sa mi nepáčia
Ale skus mokre na noc zapliect. Bud do slimacikov alebo takych volnejsich vrkocov
a ked je slaba,tak takým trúbkovým fenom či kerá rit to je