Mam dlhy palec na nohe a este k tomu mi smeruje do boku,smerom k ostatnym prstom,ak ma chapete A vycnieva mi ten klb pri palci z toho,ktory ma neboli,ked som v topankach.Ako sa da vratit palec na nohe do povodnej polohy,ako ked
Ja mam podobny problem, len s tym, ze nemam ho dlhy..sice je dlhsi ako ostatne..ale tak no ... BVola som s tym aj u ortopedicky a dala mi taku "protezu" na palec.. a to som mala mat v noci .. to sa tam zasunul palec (obidva) a nejak zatiahlo a tlacilo mi to palec do druhej strany ... Ale sikovna lekarka mi to "dobre" usila ( s tym co sa to zalepuje ) tak som to nemohla mat.. a nakoniec..kaslem to..lebo to ma mnoho ludi a maju to aj horsie... A s tym klbom..aj to mam ale menej..ale u nas to ma aj babka a ona to ma zdedene.. ju to tiez nebolelo..ale teraz ju to moc bolieva...
Ten klby vyčnieva aj mne ale jka si nič z toho nerobím ked chceš chod s tým ortopedovi on ti na to dá bandáže a vyrovná ti to....ale je ti to nanič lebo do niekolkých rokov to máš naspať
mno aj ja som bola u prtopegicky nosim taku protezu-a ako to vratoit naspat ?no zajdi za ortopedom a ked to budem mat straaane velke n mieste ti to odreze motorovou pilou...ale ja som mala stastie ze spom to velke nemala...to je vsetko..len hlavne chod k ortpedpvi s velkou zasobou vreckoviek bude to naozaj bolet...alebo tam nechod...
odrezat si kus kosti nedam ani za svet! aj keby sa co stalo,to radsej pojdem na 4 ijnekcie !! Nech ma ludia beru taku,aka som,aj ked s krivym prstom,hlavne ze som fungujuci clovek
Ahojte lidicky!!!!No ja som mala tiez syndaktyliu na ruke a mi topred 4 mesiacmi robili na plastickej chirurgii v bratislave-ruzinov!!!vyhliadla som super pla.chirurga aj nohu mi robil!!je tam super personal,lekari,prostredie ako na rehabke:o) a som maximalne spokojna bo neni vidiet zeby som nieco mala samozrejme jazva je ece ale taka malinka ale ten pocit,ze som sa zbavila handikapu:o)juuuj!tomu doktorovi budem vdacna do smrti!!!!!bo pre mna to bolo utrpenie a hambila som sa zato!!kto ma taky isti problem,naberte odvahu nebojte sa!!!stoji to zato!!ak by niekto cel kontakt na dr.kludne piste:o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a moj bracho ma tiez zrastene dva prsty na nohe a ani by si to clovek nevsimol... asi nik nema dokonale nohy.