ako casto mate s kontakt s partnerom???...napriklad ako casto sa vidite telefonujete si pisete si alebo prezvanate sa...teda uplne vsetko ze ako casto mate nejaky kontakt za den s partnerom...dakujem za info...
takze vonku kazdy den ak toho nie je fakt moc, telefonat vzdy pred spanim prip. cez den ked daco potrebujem alebo chcem proste ked treba a na nete neustale
ked su pisomky tak niekedy aj dva dni nie a cez prazdniny kazdy den hned o 13 00 po obede az do vecera niekedy skorsieho a inokedy neskorej noci podla okolnosti a dakedy aj unavy ( ked nieco na mna leze tak sa stane ze len 2h sme vonku )
Čakanie pred školou, po škole, potom Icq, neskôr zase von. A toto sa opakovalo každý deň. Dievča bolo šťastné pretože chlapca milovalo a potrebovalo s ním byť stále, po tom mesačnom odlúčení malo strach, že by sa niečo zopakovalo. Len nebolo to obojstranné. Ona ho prezvonila na znak, že naňho myslí, on pretože musí odzvoniť. Jej by nestačilo keby mali byť spolu 23 hodín denne, on si myslí, že keby boli spolu dlhšie každý deň ich vzťah nevydrží. Ak ťa to otravuje, ak..sa sám ľutuješ, že si jej prvý chalan, ak sa dokážeš len tak na ňu nahnevať a...Lezie Ti už na nervy čo?Keď Ti nikdy nedá pokoj že?
viete zdvihnut naladu...napriklad to ze neni s kym prezvanat... ...vy ste jaki blazni ja mam takych rad som rovnaky ....a aj u mna sa uz nejako vyjasnuje...dufam ze sa to uz vse poriesi...dakujem za komenty
ja viem ze som to zacal ja viem ...bo som ti cel dokazat ze neustale stale na teba myslim lasko leeeen....dako uz som si myslel ze som ta o tom presvedcil a myslel som ze to je zbytocne...nie je???... disappointed:( ...velmi moc ta milujem laska a nebudeme si tu z toho robit chat co myslis...???...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Každý deň...
takze vonku kazdy den ak toho nie je fakt moc, telefonat vzdy pred spanim prip. cez den ked daco potrebujem alebo chcem proste ked treba a na nete neustale
ked su pisomky tak niekedy aj dva dni nie a cez prazdniny kazdy den hned o 13 00 po obede az do vecera niekedy skorsieho a inokedy neskorej noci podla okolnosti a dakedy aj unavy ( ked nieco na mna leze tak sa stane ze len 2h sme vonku )
RAZ by ma prezvonil len tak a bolo by po ňom, nemáme 12 rokov, aby sme sa prezváňali.
a k téme...neni s kým prezváňať