no stale v kazdej teme sa rozprava len o dlzke xalanskeho penisu ...aky je jeho priemer ..atd.........a len tak pre zaujimavost .........aku premierne hlbokuuuuu juu ma mat baba????????,,,,
pocujem prvykrat,ze jaku ju ma mat baba hlboku... Ta "ona" je pruzna a hlbka myslim si ze by mala vyhovovat kazdemu penisu.. jedine ze by bola nejaka zdravotna "vada".. ale "normalne vyvinuta " by sa mala prisposobit kazdemu... Neni som debil ale nevyjadrila si sa prave najlepsie .. A ked mam povedat moj prvy dojem: kto je "ju" ??? sak povezd co "to" je.. Inac si myslim ze tato tema nema zmysel... milion krat to tu bolo riesene..
Jezis, zas tu riesite kokociny. Keby ste mali 27 DVDciek pecka jak ja, tak by ste tam videli, ze cernosi ho tam proste nevopchaju cely a baby to boli. Podla mna neni nic prijemne narazat na krcok maternice, ci ktory ancias to tam je.
Btw, zalezi aj od polohy baby - ked da nohy dozadu (za hlavu), je plytkejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Priemerná dĺžka pošvy je 9,5 centimetra. Tento orgán je elastický a dokáže sa podľa potreby roztiahnuť, avšak len do určitej miery.
ale zda sa mi to nejak malo tych cca 10 cm
Btw, zalezi aj od polohy baby - ked da nohy dozadu (za hlavu), je plytkejsia
EQ
10 centimetrov? Tak parada, to mam este pol centrimetra rezervu
EQ