čaute ide o Dimetyltryptamín ne datum min. trvanlivosti..
je tu niekto kto s tym ma skusenosti alebo sa o to zaujima alebo celkovo o duchovno ak jo rad bych si pokecalo zažitkoch s tym , pište hned dm po čase to vymažem bo ma najdu policisti
Neskoro, spravil som si print screen a založím do kartotéky ,,Birdz-kompromitujúce materiály". Neudám ťa, ale budem ťa vydierať, ked budem čosi potrebovať, čakaj tri zaklopania na dvere.
Chcel by som to vyskúšať, vraj to mení ľudí a ja sa v horšie zmeniť už viac nemôžem. Akurát je to vraj pomerne ťažké zohnať a potom aj celkom obtiažne to správne spotrebovať
na to aby si prezil plnohodnotny ucinok halucinogenu musis byt pripraveny dusevne. a to je malokto. takze ser na to, chod sa ozrat a neries picoviny. tieto formy kvazi osvietenia ktore produkuju idioti ktori nic v podstate vo svojom zivote neprezili len sa nafetovali a potom hlasaju pravdu su prelud
Raz urcite vyskusam, ale teraz nemam k tomu pristup. Inak bude ta urcite zaujimat youtube kanal tohto typka, ktory opisuje svoje tripy (aj dmt) » www.youtube.com/channel/UCn8V3K...
@1ggy vraj je to jednoduche vyrobit, len potrebujes znalost anglictiny a najdes si navody.. spotrebuva sa to inhalaciou, problem je to, ze to je na hrane zivota, inac to nerobi takmer nic, alebo "tam" ostanes navzdy.. vraj je to rovnake ako salvia a ide len o dobu trvania... odporucam najprv tu salviu, lebo tie nastupy su fakt hrozive (rozpad ega je vlastne pocit zomierania) jo a ta dlzka trvania, pri salvii okolo 10 minut, pri dmt som pocul o 30tich.. mozno sa to javi ako moment, ale na stavoch sa ti ten cas spomali, ba dokonca mas pocit, ze sa zastavi.. ja som si bol isty, ze presli namiesto 20tich minut 3 hodiny a chlape, v pici som s toho bol
A priprav sa aj na to, ze sa s toho vycuvat neda, stavy nevykrijes, moze ti to privodit cokolvek.. ja som horel a trhali ma zombici (kamosi, co sa ma snazili ukludnit ked ma jebalo na zemi) celkom urcite sa zblujes, je dost mozne ze aj postis, v niektorych pripadoch poseres.. znie to divoko, je to vsak normalne.. idealne je mat nejakeho mentora (kamos ktoremu plne veris, nie vsak v jednej miestnosti ale za dverami pripraveneho ta ukludnit)
@nerwous15 šalviu som už mal a vždy som bol potom len taky kludny že sa mi chcelo sediet a proste len BYT , a počas toho som sa len usmieval, mal som už aj listy ale fuuuha to bol dobry humus kentus tie listy minimalne 3 krat ma naplo pri ich žuvani @tommyhot ja som o tom už nakukal celkom dost ak to aj teba zaujima daj si na YT channel before skool mega zaujimave čenel
@chlorofyl to je pravda ale najvačšia BRZDA takychto stavov vedomia je strach a pri šalvii divotvornej čo opisovali niektori ako niečo CO TA MOZE došahat tak pri nej som sa len usmieval a užival si to nwm myslim si že som na to rdy
@bezo16 nevies nahodou kolko percentnu si mal? Taka 10% blueberry ma rovnaky efekt ako obycajny joint pre pokrocileho.. a tiez zalezi od mnozstva.. popravde som fajcil salviu po dobu asi jedneho mrsiaca a mal som za to, ze je to trava az do inkriminovaneho momentu, potom som to zacal studovat hlbsie (bolo to podrtene)
Hej a tiez je sikovne to trochu podporit, vycistit si na tom hlavu
Listy nezuvaj, to je picovina.. pokial to nieje (s tych prirodnych) kaktus alebo kvalitnejsia hubicka, tak to do ust nepchaj
Niesi rdy, bud to zvladnes alebo ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@tommyhot ja som o tom už nakukal celkom dost ak to aj teba zaujima daj si na YT channel before skool mega zaujimave čenel
Hej a tiez je sikovne to trochu podporit, vycistit si na tom hlavu
Listy nezuvaj, to je picovina.. pokial to nieje (s tych prirodnych) kaktus alebo kvalitnejsia hubicka, tak to do ust nepchaj
Niesi rdy, bud to zvladnes alebo ne