jasomsa to dako naucila styhc videi tedalen ten zakaldny krok boze vednaco titoje itkato nevyuzijes nebudes ako kkt skakat nadakych drumkach totam nikto tam neskace len satam tak vlni ako feťak D jebnato
a mimochodom kamos toasi pred 2 rokmi alebo tak neviem si skusal doma bol taky stoho virit tak neviem ci bosi ci ako ale proste nnieco si spravil snohou smiley: aked sa ho niekto spytal ze co samu stalo tak vzdy samu smiali natom ze pri takej chujovine si to spravil
to neni nič ťažké stačí ti základný krok (ktorý som dokonca zvládla aj ja! ) a potom tie ostatné sa v pohode dajú naučiť aj z videí kamarát to aktívne tancuje v nejakej steperskej skupine a chodia na súťaže atď. je to vždy lepšie ako počas voľného času sedieť za PC alebo fajčiť či piť ( i keď poznám ľudí, čo to všetko kombinujú )
ja sa snažím ten jeden krok, čo si asi myslím, že viem, ale vidieť sa radšej nechcem ale na akcií mi je to jedno, tam to nikto poriadne nevie a aj tak dlho "skákať" nevydržím
@smajdalf ved ked si to teraz ja precitam to viem o co tam ide dobreee no tak nech sa potrapi uz sa to itak neda vymazat a prepisovat to nejdem.. ... a ja viem normalne pisat ako vidis teraz nahodou prstokladom len mne sa to zda dako pomaly D nechce sa mi to takto pekne..
ja to riešim kolesom na dramáči a ostatné príde samo, máš v p*či, na takých akciách aj tak každému jedno či skáčeš, alebo sa vlníš ako päťka plech vo vetre alebo čo robíš
@smajdalf notak vidis D aj toto je take nieco ved ale ti ludia cosi somnou pisu si uz celkom zvykli.. ale nemusia tu domna kvoli tomu 3 drbat este aj vyhlasovat za prispevok dna.. to su asi blogeri
@bejak to je síce pekné že ľudia čo si s tebou píšu si zvykli, ale my si s tebou nepíšeme. Diskusia je aj o tom že tvoj príspevok by mal byť čitateľný... Keby si zoberiem cvičenú opičku a nechám ju 5 minút trieskať do klávesnice, pochopila by si čo je tam napísané ? Lebo iné opičky si na to zvykli, a už tomu rozumejú, ostatní budú drbať do toho ako opička písala...
@smajdalf ved dobre ja chapem presne som vedela ze mi toto napises.. ved tak dako nieekdy sa moc zamotaam nedam medzery atak .. a na toto som sa moc nekukla a hend som to pridala ale niekedy sa snazim a opravujem to hej takze pozor! lebo uz velakrat ma zdrbali zato a hej blabala ked ma zato tolko drbu tak uz bysom sa mohla uvedomit jezis budem sa snaziit neporovnavaj ma s opičkami ..! dobre koniec neriesme to mas pravdu bolo to necitatelne mam sa zabit?
neuc sa to je to na akcii smiesne..ked to silis nejde to .. musi same podla rytmu a sluchu nikdy som sa neucila a odkukavali to odo mna , asi mi to ide ... mozes sledovat na nete ale podla toho nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a mimochodom kamos toasi pred 2 rokmi alebo tak neviem si skusal doma bol taky stoho virit tak neviem ci bosi ci ako ale proste nnieco si spravil snohou smiley: aked sa ho niekto spytal ze co samu stalo tak vzdy samu smiali natom ze pri takej chujovine si to spravil
to piko moze za vsicko
ved ja viem
k teme.. tancuju takto na parties tak ho nechajte zit preboha..
chlape - kup si na to pevne tenisky, najdi pevny podklad, sluchatka do usi a skusaj
z youtube... ako ja...