aspoň skús trošku konkretizovať na nejaký subžáner, lebo takto fakt nezistím, čo máš rada a čo nie. aspoň či nejaký liquid, alebo skôr neuro a podobne..
ja si fičím v poslednej dobe na pár trackoch:
niečo dobré slovenské:
niečo na čom som bol dva dni dozadu:
niečo naloženejšie:
niečo známejšie:
niečo odveci:
ale ako vravím, napíš aký dnb hľadáš a potom ti poradím seriózne a nehodím sem len prvé linky čo mi napadnú.
jeeeezus v dákom teen časopise písali, že niečo ako dnb je teraz in, či čo? deva zlatá, keby si mala vážny záujem do tejto hudby, tak nevypotíš, že dnb pesničku a už vôbec, že si ju nevieš nájsť...
a inak mi to všetko znie ako jedna dnb pesnička dookola. furt rovnaké tuc tuc tuc a po chvíli do toho dáke buch buch buch buch buch... des proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aspoň skús trošku konkretizovať na nejaký subžáner, lebo takto fakt nezistím, čo máš rada a čo nie. aspoň či nejaký liquid, alebo skôr neuro a podobne..
ja si fičím v poslednej dobe na pár trackoch:
niečo dobré slovenské:
niečo na čom som bol dva dni dozadu:
niečo naloženejšie:
niečo známejšie:
niečo odveci:
ale ako vravím, napíš aký dnb hľadáš a potom ti poradím seriózne a nehodím sem len prvé linky čo mi napadnú.
B-complex, High Contrast, Modu, ...tí su dobručkí
a inak mi to všetko znie ako jedna dnb pesnička dookola. furt rovnaké tuc tuc tuc a po chvíli do toho dáke buch buch buch buch buch... des proste
PO TOMTO KOMENTE.
boha, po tomto komente...
po tomto komente by som ti prial, by som si želal (aby boli na birdzi väčšinovo ľudia)...
po tomto komente by sa ti v ideálnom, krásnom utopickom svete všetci vysrali na hlavu a bol by to posledný koment v diskusii...
*zasnívane pozerá do neurčita*
neni zac
a inak checkuj podcasty a nemôže sa stať, že nebudeš mať čo počúvať >
» www.hospitalrecords.com/broadcast/...
@hadiatko a môžeš aj ty
a inak checkuj podcasty a nemôže sa stať, že nebudeš mať čo počúvať >
» www.hospitalrecords.com/broadcast/...
@hadiatko a môžeš aj ty
btw ide dnes niekto do ucka?