@interrupcio boli to obyčajne nity, ktoré boli vyrobené z nekvalitnej ocele, čiže bola v nej struska.si technický typ a ti to došlo, keby boli poctivo robili, Titanic mohol byť niekde v oceánskom muzeu........filip
@interrupcio Je jedno koľko konšpiračných filmov si popozeral a podobných hlúposti, je jedno či nejaký židia chcú ovládnuť svet.
Hovorí sa ako možu za vojny za tragédie a podobne. Hlavne že väčšina z tých, ktorý tomu veria, proti nim idú zbrojiť a strašne na nich upozorňovať, nehladiac na to, že to len rozdúcha ešte viac nenávisti skrz na srkz, pretože len zatracujete individuality rovnako, ako to podla vás idú spraviť židia, pritom keby sa choval každý podľa svojho svedomia a ohladuplne voči iným na takéto konšpirácie by neboli ani podklady...
Áno...
Židia=Zlo
zbytok sveta=chudáčikovia
Zhadzovať skoro všetky chyby ľudstva na jeden národ... Demagoguješ rovnako ako oni v tých konšpiračných teóriách.
Rovnaký si ako tvoj "nepriateľ" na tom sa smejem...
@kawanabe škoda že si ma nepochopil... to co som tu pisal, nebolo myslene vazne. bola to parodia na generalizovanie vinnika, ako to mnohi ludia maju radi..
@vlcica1989 keby chceli ľadovec preraziť tak by nestáčali loď a nesnažili sa vymanévrovať. Ak by naň narazili priamo najsilnejšou časťou lode, teda provou, ktorá ma z vtáčej prespektívy tvar trojuholníka, následkom čoho je oceľ oboch strán spájaná blízko seba, loď by zrejme náraz ustála. (totiž sila by sa po konickom tvare rozložila na väčšom mieste a naopak loď by pôsobila na svojou silou na pomerne úzke pole ladovca v jednom mieste...čize by ho rozštiepala)....
- vtedy by sa zrejme potvrdila nepotopitelnosť Titanicu...
Nezlyhala tu konštrukcia lode ale ľudský faktor...
@obsadiliminick ja netvrdím že to bola iba konštrukcia. Jednoznačne podcenili varovania a keď ladovec zbadali, chceli sa mu vyhnúť, to je normálne. Lenže ak by bol materiál kvalitnejší tak by ladovec nespravil skoro 100metrovú trhlinu na boku lode. A ja som nikde nepísala že by chceli ladovec preraziť
@vlcica1989 sorry chcel som reagovať na mladenca nad tebou
Netvrdil by som ale, že materiál bol k hovnu. Titanic patril k špičke vtedy najmodernejších lodí tak ako už spomínaný Britanic a Lusitania. Pri takom náraze, kedy sa loď doslova šúchala po ladovci a zároveň ju jej vlastná váha naň tlačila vznikol obrovský tlak, kt. by len ťažko udržali hociaké nity
@obsadiliminick ok ako myslíš, ale niekde som čítala vyjadrenie príslušníka rodiny jedného z konštruktérov že materiál mohol byť oveľa kvalitnejší ako nakoniec bol použitý
@obsadiliminick kontrolou nitov prave zistili, že tieto boli z nekvalitnej ocele, bola v nich struska a nevydržali ten tlak nárazu..a nakoniec, dneska maju lode dvojitý pláš a plavebne komory, keby aj spravili dieru do lode, zaplaví sa len určita časť a loď sa nepotopí.......
a potom to bola kliatba ako písal @enos....v Londýnskom doku jedna jasnovidka upozorňovala na to že sa Titanic potopí ale každý ju drbal...........filip
neviem priciny ani ma to nejak netrapi ale vcera na Dunaji bola zrazka velka lod s kukuricou sa zrazila s lodou s turistami o 2:00 a SLOVENSKY zachranari prisli az o 7:00
@zajko30 aj titanic mal plavebné komory ak nevieš. tuším ich bolo 17 a zaplaviť im mohlo 2, no to si už niesom istý. chyba bola hlavne v tom že mali bočný náraz, keby sa nepokúšali vyhnúť mu a šli by naňho priamo tak by ho prerazili...ale to sa už nenapraví
žiadny ľadovec to je kravina! dajte si www.mojevideo.sk prečo sa potopil nepotopitelný titanic ? Bolo za tým niečo iné, je tam o nemeckej ponorke, o krehkom trupe o ohni, a ďalších veciach, ďalej že trup je takmer nepoškodený, atď
Tiež som počul fámy o tom, že ho potopila nemecká ponorka, ktorá v okolí hliadkovala. I keď som videl aj dokumento o tom a rozhodne to nebola diera od torpéda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Hovorí sa ako možu za vojny za tragédie a podobne. Hlavne že väčšina z tých, ktorý tomu veria, proti nim idú zbrojiť a strašne na nich upozorňovať, nehladiac na to, že to len rozdúcha ešte viac nenávisti skrz na srkz, pretože len zatracujete individuality rovnako, ako to podla vás idú spraviť židia, pritom keby sa choval každý podľa svojho svedomia a ohladuplne voči iným na takéto konšpirácie by neboli ani podklady...
Áno...
Židia=Zlo
zbytok sveta=chudáčikovia
Zhadzovať skoro všetky chyby ľudstva na jeden národ... Demagoguješ rovnako ako oni v tých konšpiračných teóriách.
Rovnaký si ako tvoj "nepriateľ" na tom sa smejem...
a ani wikipedia ma o tom nepresvedčí
» www.slidil.cz/super/clanek.ph...
Písomná irónia sa rozpoznáva ťažko a bohužiaľ irónia by mala zveličovať, čo v tomto prípade viac nezveličíš ako to robia zástancovia týchto myšlienok
veľmi pekne napísané o tom
..kvak..
- vtedy by sa zrejme potvrdila nepotopitelnosť Titanicu...
Nezlyhala tu konštrukcia lode ale ľudský faktor...
Netvrdil by som ale, že materiál bol k hovnu. Titanic patril k špičke vtedy najmodernejších lodí tak ako už spomínaný Britanic a Lusitania. Pri takom náraze, kedy sa loď doslova šúchala po ladovci a zároveň ju jej vlastná váha naň tlačila vznikol obrovský tlak, kt. by len ťažko udržali hociaké nity
a potom to bola kliatba ako písal @enos....v Londýnskom doku jedna jasnovidka upozorňovala na to že sa Titanic potopí ale každý ju drbal...........filip
veru to ma skôr trápi, než TITANIC