Deň Sv. Valentína je 14. februára... pokiaľ viem, ale neuznávam tento sviatok.. lásky si máme prejavovať každý deň, nie len v tento deň... žiaľ tento sviatok je dosť komerčný... preto ho neuznávam ale to už je o inom.
ci už je dnes alebo 14. februara (ale pochybujem že dnes je, kedze by v obchode na mna spadla tona cokoladovych srdiecok a vsade by bolo vsetko cervene a ruzove a srdieckovane), je mi ten sviatok (da sa to nazvat sviatkom?) uplne ukradnuty kedze je maximalne komercny a prinasa to len 2 problemy pre ludi a to: a) pre zadanych "co mu/jej kupim?"
b) pre tych co nikoho nemaju "zase sa vsetci budu oblizovat a objimat na uliciach a ukazovat mi, že ja nikoho nemam"
neznasam ten sviatok... a moj priatel sa s tym musi zmierit
@sandy114 hm, posledne som bol na valentina na pivo, a ako som bol v meste tak som videl akosi vela zrihanych teeniek...viac ako v iny vecer, dnes tym mladym tie cokoladove srdiecka akosi nejdu
ale tato myslienka ma zaujala, preco sa nemuckat so svojou polovickou aj viac dni v roku?
a mimochodom, zamilovane pary nepotrebuju nejaky specialny den na to, aby si navzajom vyznavali lasku, alebo sa navzajom obdarovali. pokial sa naozaj miluju, prejavuju si to bez ohladu na datum v kalendari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
vyhral som šampanské, Mário si nedal povedať, nevie skloňovať, hahahaha....filip
ale aj tak to trochu večer oslavíme, keď sa už tak opičíme....
b) pre tych co nikoho nemaju "zase sa vsetci budu oblizovat a objimat na uliciach a ukazovat mi, že ja nikoho nemam"
neznasam ten sviatok... a moj priatel sa s tym musi zmierit
a ked už tak dnes nieje Valentína =DD ale jedine Valentíny =D LOL =D
fail
nieco male pekne ... a stravit nejaky cas spolu
ale tato myslienka ma zaujala, preco sa nemuckat so svojou polovickou aj viac dni v roku?
a mimochodom, zamilovane pary nepotrebuju nejaky specialny den na to, aby si navzajom vyznavali lasku, alebo sa navzajom obdarovali. pokial sa naozaj miluju, prejavuju si to bez ohladu na datum v kalendari
suseda Messerschmidtová ma meninky
jujky či ho mám rád somárika..