uplnee...opit.boo uz mi totalne zaje**va z tohoto zivota....jeee tu niekto ktoo..ide somnou? ..ale vazne to myslim uplne..aaa najlepsie ked by to bol niekto z Popradu..maximalne okolia ..ta to som zvedavy na odpovede laughing .
odpoved: a nebodaj do ankety?preco by nepatrilo?sak diskutovat o tom kto pojde vonku...aa po dalsie keed tu mozu zakladat..tie priblble..diskusie..typu "prvy sex "atd..tak urcite toto tu moze byt...
@kissmeplease si mi na smiech dievcatko hadam ked idem na pohreb nespamujem "o piatej idem na pohreb zomrel mi otec ,tak ahojte vecer " .. pouvazuj troska o svojej rozumovej vyspelosti
@aesty na to ze mas 18 si dost sprosty, to ze to robia iny neznamena ze to budes robit aj ty!!! ako nejake male decko. a naozaj toto do diskusie nepatri
nechapem com svetkym vadi natom ze sa chce ist opit ... tu su taky zavistlivi ludia ktory by to chceli tiez spravit ale su taky sodny ze radsej ubdu sediet doma a ohovarat v komentoch ... tu su ludia opiči
Nechápem čo všetci máte proti nemu.. Do disKusie to určite patrí IMHO, to, že má 18 ho len oprávňuje požívať alKohol legálne, taK si tie Kecy nechajte pre svoje deti. Ja taKisto nepijem ale preto nezačnem pičovinať do neho, nech si vypije KeĎ chce Zabav sa
Jujujuuuj, taky mlady a uz tak zdecimovany... A taky hlupy, ze si mysli, ze sa jeho "originalny" problem vyriesi alkoholom... Dnes mam den cudovania sa.
@Ooooo ta ked domna kamosi dlho hucia tak si dam jj... ale snazim sa obmedzit alkohol na minimum aj ked mam cas maturit, stuzkovej teraz takze to som si dal kusok nespravne to predsavzatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@Sudruzka súhlasím