Zase jedna moja trapná diskusia..ale stavím sa že sa medzi vami nájdu taký,ktorý ked si prečítajú čo Britney Spears opät vyviedla sa chytajú za hlavu že ju kedysi zbožnovali...alebo napríklad kedysi ste počúvali hip_hOp a dnes rock alebo niečo také....nec
no aj mne sa volakedy trocha pacila britney spears ale vtedy bola aspon trocha normalna...teraz je to totalna pi**...no a ine co sa mi pacilo a teraz sa za to hanbim k tomu sa racej nevyjadrujem
nepocuvam ani nebudem...nema problema...a podla mna je jej vec co robi aj napriek tomu ze by to nemala robit koli tomu ze ma vela fanusikov a ti ju mozu/tí sprostejsi/ napodobnovat aby boli rovnaky ako ona....z tohto hladiska ju odsudzujem...ale mne osobne je ona uplne u pce!!!
ja som vyrastala na CHER a nehanbim (alebo aj trosku hej^^) sa za to, ze aj dnes si rada zaspominam aj ked uz su pre mna prednejsi cradle of filth alebo arakain, COBhc... XD kombinacia za milion nemyslite ?!
ja osobne prosti Britney nic nemam nejak ju neriesim za jej koniny co robi..ked som bola mladsia par songov som od nej pocuvala ale nebola som nejaky brutal fans..aj hip hop som pocuvala ale ludia natrafia na lepsie vei tak sa daju pocuvat tie..myslim ze kazdy styl je niecom dobry..ved kazdemu sa lubi ine a ja neriesim ludi skrz to ci pocuvaju hip hop alebo co
oooch mama moja sa priznam ale ked si to precitate tak vas budem musiet potom zabit ... noo takze ja som kedysi pocuvala lunetik doookonca som bol aj na ich koncerte ale to som mala mozno do 10 rokov .. tak to ma snad kus ospravedlnuje .. ale nastastie som uz dostala rozum a teraz pocuvam skutocnu hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ked som bola asi tak 11 rocna, tak som bola zavisla na Luneticu Ale nehanbim sa zato
No.. nejaký hop hop to bol no
to teraz vypekam melodic death metal, trash, industrial, heavy...
kks..
Aj knizky som o nich mala(teda este stale mam
ale časy sa menia...