filip ake boli halusky, chcel som aj ja ist ale radsej som siel na festival iny kamos nevedel vynachvalit akciu co tam bol, ale kto vie, ci to aj on ti nepovedal hento
teraz neviem ci si nikdy nebol v Terchovej, alebo si ozaj fake nick... do Terchovej som chodil pravidelne a som si isty, ze som tam hentakym narecim nepocul absolutne nikoho rozpravat...
@tommyhot Mário mi hovorí, že to bude nárečie z okolia Turia, alebo Poluvsia tam vraj "dzekajú".........
@interrupcio chcel som piť KBŠ ale ju nemali tak som pil obyčajné Trenčianské brandy a 12% pivo Zl.bažant.........
@n0win0u ja tie halušky nemusím a keď som videl tie umastené paprčiská tých chlapov, tak som bol najedený.......s Máriom sme boli v Terchovci sa okúpať.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@etelnair chaoticky sa vyjadrujes
@interrupcio chcel som piť KBŠ ale ju nemali tak som pil obyčajné Trenčianské brandy a 12% pivo Zl.bažant.........
@n0win0u ja tie halušky nemusím a keď som videl tie umastené paprčiská tých chlapov, tak som bol najedený.......s Máriom sme boli v Terchovci sa okúpať.....
filip
Pekne tam majú strašne, tento rok idem zase asi.