@klaudiqa9 no, ako vravi najivna, tam sa tie otazko po nejakom 15-tom zacnu opakovat, vacsina je takych, co si hned na prvykrat zapamatas spravnu odpoved
ja osobne som si len nevedel nikdy zapamatat aku sirku maju mat drazky na pneumatikach, ci nieco take a potom akou rychlostou v ktorom pripade mam ist cez kolaje, alebo take nieco
tiez som si spravil asi len 15 testov a mal som plny pocet, vobec nie su tazke
@klaudiqa9 siiiiim ta ja som mala teraz vo stvrtok skusky a na jazde som nevedela zaparkovat a ani som nezaparkovala musel mi zaparkovat instruktor krizovatku jednu som nevedela prejst a aj tak mi to dali na testoch nam chodili radit nemas sa coho bat a ako tak jazdit som sa naucila asi na 13.jazde takze.... klud den pred skuskou som spravila asi 8 testov a bol pokoj
asi o jednej poobede som došiel rozbitý z včerajšieho "Idem na pivo mami!" neplánujem na dnes nič vôbec, možno si nakoniec aj pozriem niečo na maturu...
@najivna =D.. spravila si ich osem, a vieš že od 15 sa opakujú hej? =D ale máš teda guráž! =D... =/ u nás som zatiaľ počula že na testoch sa ani pozrieť krivo nemôžeš, teraz kamošku vyhodila policajtka čo tam bola.. a jazda takisto, čo som počul tak len všetci že je to strašne prísne =-O tak ja teda dúfam že máš pravdu ty...
@klaudiqa9 to o opakovani ti vravel niekto iny. ved tam su take stupidne otazky 90% ze na to prides aj logikou jedine co sa musis naucit su svetla na zeleznici povinna vybava dlzka lan a jak sa co oznacuje to je vsetko. ved to je uplne primitivne cele testy
trolol to aj nam vraveli ze sa jazdi aj vyse polhodinu uz a neviem co my co sme boli 2 v aute tak kazda jazdila dakych 5-7 minut a vyhodil nejaku co isla do protismeru len ale bububu na nas robili tiez
zalezi aky pride policajt my sme mali ofucaneho otraveneho ktoreho zaujimalo len kam pojdu na obed
Úplne obyčajný deň, akurát že je voľno a nemusela som ráno vstávať do školy a do deviatej som spala. A pred chvíľou hnusný telefonát, ktorý sa ma dotkol... Asi nikdy nebude nič dlhodobo dobré, nikdy!
taak "naučila" som sa 4 maturitné témy, kt. si ešte večer zopakujem a snáď si ich budem aj pamätať, pokosila v záhrade trávnik, čo chvíľa si pôjdem trocha zacvičiť a teším sa na zmrzlinu ako odmenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@klaudiqa9 ach, ešte aj to mi treba...
ja osobne som si len nevedel nikdy zapamatat aku sirku maju mat drazky na pneumatikach, ci nieco take a potom akou rychlostou v ktorom pripade mam ist cez kolaje, alebo take nieco
tiez som si spravil asi len 15 testov a mal som plny pocet, vobec nie su tazke
@piter09 nevravím že sú ťažké ale pozrieť sa na to treba
trolol to aj nam vraveli ze sa jazdi aj vyse polhodinu uz a neviem co my co sme boli 2 v aute tak kazda jazdila dakych 5-7 minut a vyhodil nejaku co isla do protismeru len ale bububu na nas robili tiez
zalezi aky pride policajt my sme mali ofucaneho otraveneho ktoreho zaujimalo len kam pojdu na obed