kvoli zdravotným problémom musím byť doma minimálne ešte celý budúci týždeň...najhoršie je že najlepší kamaráti sú práve mimo BA takže budem najbližšiu dobu asi ajtak sama
mal som ist von s kamosmi ale vyjebali sa na mna, potom som mal ist von s kamoskou, ta sa na mna vyjebala, tak sedim doma pred pc a beham mysou po ploche..
a pekne hlupe moznosti, je ich tam sice dost ale co existuje len disco? co tak "...idem s frajerkou/om/ na koncert alebo do baru a budem pit" ? nie kazdy tu pocuva tuc tuc..
Dnesnym dnom mam konecne po skuskach... teda ak neratam tie dve na konci mesiaca co zvladnem lavou zadnou... takze idem sa vyvalit pre televizor a oddychovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Dnes...mam jazdu,bud hodinu alebo dve, a potom idem s frajerom ku mne...
K téme - budem po celý čas zavretý na intráku ako kkt. a snažiť sa niečo naučiť na skúšky
lebo nic nevyslo ako malo??
ze vysral sa mi na hlavu kto sa len mohol??
etc...
mal som ist von s kamosmi ale vyjebali sa na mna, potom som mal ist von s kamoskou, ta sa na mna vyjebala, tak sedim doma pred pc a beham mysou po ploche..
a pekne hlupe moznosti, je ich tam sice dost ale co existuje len disco? co tak "...idem s frajerkou/om/ na koncert alebo do baru a budem pit" ? nie kazdy tu pocuva tuc tuc..