...to je na dlho, ale nemyslím si, že je to dlhoobé...toto sa už praktizovalo dávno-pradávno...ale jasné, že to beriem negatívne. a nechápem, ako sa niekto neunudí k smrti keď nič nerobí
take dievcata boli aj volakedy, len sa o tom možno ani tak nehovorilo...
alebo skor volakedy velmi davno dokonca bohateho muza dievcatam vyberali rodicia, ... a nie je to ani tak dávno, kedy sa ludia nebrali vobec z lasky, ale postavenie, vzhlad.. tzv. "šikovanie", o čom mi babka rozprávala, že niekedy do tak bývalo, teraz sa môžme každá slobodne rozhodnúť a záleží aj od výchovy ako bere dievca pohlad na vec
takto...moja základná ambícia je byť po finančnej stránke sebestačná a schopná sa o seba postarať.-... finančná stránka potencionálneho partnera mi je ukradnutá...akorát čo by mi vadilo.... ak by on bol finančne závislý na mne
@8 + na základnej škole dievca moze mat taketo zmyslanie ale casom pochopi aj ine hodnoty a moze pohlad na toto uuuplne zmenit,.. hlavne také reči že si vezmú starého 80ročného dedka ležiaceho na smrtelnej posteli s velkym kontom snad ani nemusime brat vazne, nie ?
este by som dodala, ze niekedy si vsimam, ze baby inak reaguju ked ma chlapec, napriklad auto a ked ma dokonca auto lepsej znacky, tak nema o dievcata nudzu, ako ten co nema a pod.
Všetci tu spomínate to, že to bolo aj voľakedy....áno, máte pravdu, ale len z časti. Žena si vyberá muža, o ktorom si myslí, že ju uživí, respektívne sa to týka aj podvedomia, takže si na základe toho vyberie a ani si to nemusí uvedomovať, ale TOTO čo sa teraz deje je pohodlnosť. Voľakedy aj tie dievčatá a ženy sa snažili a robili...
Takéto dievčatá sú mi úplne ukradnuté, ja mám k životu iný postoj. Ja som v polovici IX. ročníka vedela, na akú VŠ chcem ísť - čím chcem v živote byť a idem si naďalej za tým...
A myslím si, že tak ako to vyzerá, tak tak ju budú aj normálny ľudia s normálnym postojom k životu brať. Obyčajná zlatokopka... (blee)
mrzí ma to, pretože sú to zväčša holky, ktoré keby len trošku chceli, tak by toho mohli dokázať hafo...nemusia mať ani talent, ani šťastie-mnoho vecí sa dá aj vydrieť, len na to by vážená potrebovala dvihnúť riť a začať makať a práve kôli tomu ide pre ňu na prvý pohlad tou lahšou cestou. Lenže , skôr či neskôr ju všetky negatíva tohto rozhodnutia aj tak dobehnú. Potom už bude neskoro plakať do vankúša...
Podľa mňa v minulosti bola minimálne mentalita podobná.
No samozrejme sa v ťažších dobách nemohlo veľa žien spoliehať na to, že zbalia nejakého grófa alebo čo, takže aj keď by niektoré ženy preferovali možno aj dnešnú "pohodlnosť", nemohli sa na ňu spoliehať.
Takže inak povedané, dôstojné a inteligentné ženy hľadajú partnerov, ale keďže neexistujú im podobní (tiež inteligentní a neprelietaví) muži, ktorí by hľadali takéto polovičky, tak tieto ženy zmenia svoje správanie, aby zbalili povrchných hlupákov, jediný typ mužov, ktorý existuje?
@tunidlo nie, dôstojní a inteligentní muži sa nevedia rozhýbať, nieto ešte založiť rodinu (hoci by to vedeli a vedeli by udržiavať vzťah) a tak ostanú sami
ale pre ženy je neprijateľné, aby ostali samé.........tak si narazia prvého debila, závisláka, tyrana.......lebo im tikajú biologické hodiny........a nechcú ostať samé
a navyše, aj slušných mužov priťahujú mrchy (videla som v okolí viac krát) a tak slušní ľudia proste neostanú spolu........
no neviem ak su spokojne a nevadi im to tak preco nie. ja by som to nemohla spravit, ja si privirabam na nete klikackami, sice len tak 10 € za den, ale trva to chvilu a neni to zle.. ak chcete regnite sa a skuste to tiez, teda ak nieste zena a nelaka vas rychla praca v posteli hhaha
@cicatrix ze rozmyslaju dobre teda pokial by rozmyslali tak, ze si hladaju zabezpeceneho chlapa, pokial su take ,,vychcane,, ze robit sa im nechce a ani studovat :/ tak to sa mi uz nepaci a si myslim, z eniektore panicky to ani dlho nebavi a doma s apotom nudia, ale su aj take zeny, ktore sa staraju o domacnost a chlap vsetko plati a su obidvaj stastni. Tak preco nie .
aj keď aj ja som ešte na základke.. myslím, že tá ich predstava nie je tak celkom z ich hlavy odkukali to z telky.. (napr. z Paneláku - tam je toho až až) alebo z internetu ale takých chlapov nie je až tak veľa ako tých dievčat si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale dnesna doba nie je bohvie co to sedi
niektore chcu byt aj samostatne ,zarabat si same a uprednostnuju karieru pred manzelstvom ja nechcem ani muza ani deti , nie vsetci su rovnaki
alebo skor volakedy velmi davno dokonca bohateho muza dievcatam vyberali rodicia, ... a nie je to ani tak dávno, kedy sa ludia nebrali vobec z lasky, ale postavenie, vzhlad.. tzv. "šikovanie", o čom mi babka rozprávala, že niekedy do tak bývalo, teraz sa môžme každá slobodne rozhodnúť a záleží aj od výchovy ako bere dievca pohlad na vec
ja si budem na seba zarábať sama! ešte aby som sa musela cítiť menejcenná a podriadená volákemu chlapovi, pche! no už aj!
A myslím si, že tak ako to vyzerá, tak tak ju budú aj normálny ľudia s normálnym postojom k životu brať. Obyčajná zlatokopka... (blee)
inak zdielam názor so slečnami @forte a @weird
-samostatné ženy sú ešte stále označované za karieristky, feministky....
-aj tak ženy zarábajú menej než muži.......aj o tretinu..........
v tejto krajine spoločnosť dosť výrazne vedie dievčatá k takémuto názoru aj správaniu........
navyše, mnohé baby sa tvária ľahšie a povrchnejšie než sú, lebo vedia, že na intelekt a dobrotu dnešní muži neletia......
Neviem jak by sa pacilo caji keby som jej povedal. Maš škodovku a ja som chcel audinu. tak pal do p.....
A nemyslím si, že ich je nejak veľa.
A už rozhodne si nemyslím, že je to niečo, čo je spôsobené "dnešnou dobou"
@puco90
Podľa mňa v minulosti bola minimálne mentalita podobná.
No samozrejme sa v ťažších dobách nemohlo veľa žien spoliehať na to, že zbalia nejakého grófa alebo čo, takže aj keď by niektoré ženy preferovali možno aj dnešnú "pohodlnosť", nemohli sa na ňu spoliehať.
Takže inak povedané, dôstojné a inteligentné ženy hľadajú partnerov, ale keďže neexistujú im podobní (tiež inteligentní a neprelietaví) muži, ktorí by hľadali takéto polovičky, tak tieto ženy zmenia svoje správanie, aby zbalili povrchných hlupákov, jediný typ mužov, ktorý existuje?
Znie to akosi ... podivne.
ale pre ženy je neprijateľné, aby ostali samé.........tak si narazia prvého debila, závisláka, tyrana.......lebo im tikajú biologické hodiny........a nechcú ostať samé
a navyše, aj slušných mužov priťahujú mrchy (videla som v okolí viac krát) a tak slušní ľudia proste neostanú spolu........
Tak to tie ženy potom fakt vyhrali.
Ale nejak sa mi nezdá, že by všetci normálni muži ostávali sami.
» vyhravakazdy.sk/22149...