dnesne rano bolo nadherne, rano o siestej dosiel jeden kamarat a ja som bol akurat v sprche, tak mu otvorila ta moja, vedela ze ma prist pac mi mal nieco doniest, normalne mu otvorila a pustila ho dnu, ked som vysiel zo sprchy tak ju uz nadherne lizal prs
e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje! » esimsecura.com/lan.40774/...
dnesne rano bolo nadherne ako vzdy som vstal ako dolamany s pocitom ze by som najradsej prespal cely den alebo cely zivot potom som porobil veci okolo domu/domacnosti no proste to tu nebudem rozpisovat zapalil som si nazral som sa a vyvalil som sa na gauc no proste nadhera !!!
dobre zavidim tebe aj ostatnym ludom co taketo nieco zazivaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@ladyfox díze?
riešim v škole pripičený podnikateľský plán a nestihol som sa ani naraňajkovať takže ráno na hovno... :/
dobre zavidim tebe aj ostatnym ludom co taketo nieco zazivaju