mam take skusenosti ze chalani nevedia co chcu....a pri rieseni niecoho dolezitejsieho zdupkaju skor ako baba,,,,,boja sa riskovat.....moja skusenost mozte s vyjadrit
Jake skusenosti, kua...mala si jedneho chalana, co nevie co chce a hned mas skusenosti? Tak ako niektori chalani nevedia co chcu, tak je to podobne s babami.
Babi si skôr viac vyberajú a veľa premýšľajú, chalani idú rovno na vec a keď to nieje podľa ich predstáv tak jednoducho vycúvajú, baby odchádzajú až keď je všetko stratené (!
jasne, ze ta mohol niekto nasrat, ale mna uz sere, ked niekto rozdeluje na zaklade pohlavi. neni to pravda a nie su slabosi! kazdy je iny, tak sa do nich nenavazaj
ja uz mam dost rokou a v dnesnej dobe je to tak: poviem to v ziednodusenej verzii,dnes su dievcata výbercive ,partnerou striedaju kezde tri mesiace .....cest výnimkam ktore to tak nerobia.
chalani su zase v prevaznej vecsine uz utiahnutý a ziju si svoj slobodný zivot aj ked bez dlhsej znamosti.Su chalani aj takeho tipu ze cakaju na tu pravu a pruitom su v 35 panici aj ja som utiahnutý a este panic a to mam 30 ved kam sa mam ponahlat ? do hrobu ?
tam som mohol skoncit uz 6x a este som stale na zive.Alebo mam byt ako niektorí vysportovaný machri keri pretiahnu kazdu suknu? ved to by som bol strasný vôl!!!
Hladfat si dievca v mojom veku....hmm ...tak to nie to sa uz neda ......ved by ma kazda vysmiala ze som panic a to by som uz naozaj neprezil.
ano, ale ty mas osemnast rokov, ja poznam nie chlapcov , ale muzov!!! ktori su slabi, nedokazu sa o seba postarat, nevedia sa osamostatnit, co este nie je take strasne, este horsie je, ze nemaju vlastny svet a su prazdni ako flase alkoholu, ktore vychlastaju za piatky a soboty, kritizovat by sa dalo dalej, ale skoda reci...aby som bola neutralna, podobne je to na nasej strane
To mas jasne ze su aj taky co by to bolo keby vsetci boli rovnako naladeny ....ale to zalezi od povahy toho ktoreho chalana .....mas jasne ze dajaky taky co cely den doma sedi za PC tak ten vela toho vonku nezrobi (nemam namysli bitku keby si niekto myslel ale aj)....a mas ked ma niekto v sebe "vodcovske schopnosti" tak ten uz nieco spravi väcsinou taky ludia teraz uz na sebe makaju viacmenej....
jj.. nemalo by sa skatulkovat ale zrovna moj najlepsi kamos je taki ze on ked je naplaseny utecie a ani sa nepozrie za mnou.. to znemena ze nieze by boli nerozhodni alebo neschopni, ale kedze su v dnesnych casoch te zeny tak strasne osamostatnene tak sa z muzov tez vytratila ta vlastnost potreby ochrany zien.. a preto sa nam ti chalani zdaju byt takimi aki su tj moj nazor..
Nie je to pravda asi si mala doteraz šťastie na samé deti, ak tvrdíš niečo takéto. Práveže chalani sú rozhodnejší ako my ženy, rozvážnejší a veci riešia rozumom, nie srdcom ako my. Ako im dobre, že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chod volakam.... tvoje skusenosti- ja mam skusenosti ze skor baby nevedia co chcu... to su ale slabosske tie baby...
pokracovanie: ... lebo este dostanem ban
ale je to tak, ze nie len chalani su taki
chalani su zase v prevaznej vecsine uz utiahnutý a ziju si svoj slobodný zivot aj ked bez dlhsej znamosti.Su chalani aj takeho tipu ze cakaju na tu pravu a pruitom su v 35 panici aj ja som utiahnutý a este panic a to mam 30 ved kam sa mam ponahlat ? do hrobu ?
tam som mohol skoncit uz 6x a este som stale na zive.Alebo mam byt ako niektorí vysportovaný machri keri pretiahnu kazdu suknu? ved to by som bol strasný vôl!!!
Hladfat si dievca v mojom veku....hmm ...tak to nie to sa uz neda ......ved by ma kazda vysmiala ze som panic a to by som uz naozaj neprezil.