joooj ...chiki uplna pecka..ako stale...uz som ich zazil aspon 20 krat...ale bomboví su furt...ale stve ma ze zas som musel ja zacinat ten jednoduchy popevok s kopákom....ooooo oooo ooo oo ooo ooo
jeeej i nirvanka i lukazman boli.. i ja som bola .. mozno sme sa stretli chiki nemali chybu .. peckovi boli .... i vcerajsok bol skvely .. pogo pogo .. mi 3krat vyzuli topanku juuj zboznujem dni mesta PO ... juuj aj minuly rok bolo skvelo ... a vcera aj jazz hrali .. i moj ucitel hral .. juuj sa tesim na dalsie dni .. a este dnes i v letnom kine som bola...
tieto "oslavy" su v PO kazdy rok.. je to proste taka tradicia.. jarmok, koncerty, historicky serm.. proste kade-co..
ked sa nemylim, tak to nie je niejaka konkretna oslava niecoho.. len minuly rok to bolo spojene s oslavou 760.-teho vyrocia 1. pisomnej zmienky o Presove..
ahaa..no aj Kosice maju svoje dni (ako to divne znie) od 1-8 maja kazdy rok..a to je konkretne oslava erbu nasho - najstarsieho mestskeho erbu v europe tak preto ma zaujimalo ze co aj Presov lastne oslavuje no urcite to musi byt fajn cez tie dni..mam velmi rad mestske akcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ked sa nemylim, tak to nie je niejaka konkretna oslava niecoho.. len minuly rok to bolo spojene s oslavou 760.-teho vyrocia 1. pisomnej zmienky o Presove..
takze tak.. parada