@grietusha yup. leto 2007 myslim dakych 5 dni? bolo to sucastou tripu cina-tibet-nepal-india. chodili sme po klastoroch prakticky lebo tam velmi nic ine ani nemaju. byvali sme v hoteli v lhase, jednu noc sme spali v klastore a potom v dakej splesnivenej bude na hraniciach
a vnimala som to tak ze sa mi velmi pacilo a bola som fascinovana (a odvtedy milujem vonu jacieho masla!!!)
@suellen Stockholm v lete je skvelý všetci sú v parkoch, na svojich loďkách, promenádujú sa po uliciach, všetko tam kvitne, všetci joggingujú a je tam teplo a slobodne. a človeku dokonca ani nevadí, ak má len posledných 10 korún a stále sa len retardovane prechádza po meste. to more tam tak krásne šuští.
Chcel by som sa na chvilu vratit do juznej afriky.. hlavne pobehat tu krasnu prirodu.. a ist do mojej oblubenej restiky el gaucho, kde robia tie najlepsie steaky ake som kedy jedol..
jedna vec sa mi už splnila - teraz som v Kanade, ale chcela by som tu zostať aj na dlhšie. a ešte by som si rada pozrela severské krajiny a potom Nový Zéland
holandsko, dánsko, švédsko, nórsko, fínsko, litva, lotyšsko, estónsko, rusko (aspoň moskva a ten cukríkový chrám ...nejako ma to mimo európy neťahá. zatiaľ. ale keď absolvujem tieto, tak potom ešte egypt, kuba, usa, austrália, čína, japonsko... no vlastne by som asi chcela vidieť všetko
a vrátiť sa a žiť forevr v belgicku. najlepšia čokoláda a tie mňamkové pivá a gent...
Japonsko alebo USA, myslim ze USA je realnejsie lebo anglictinu ovladam perfektne a japoncinu by som sa este len mal naucit... ale chcel by som viacej japonsko - -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale minimalne na par mesiacov...na strechu sveta...
inak ja chcem ísť ešte všade a vrátiť sa všade, kde som bola.
alebo do LA (California, USA)
a možno aj s @purpledrug666 do Fínska
a vnimala som to tak ze sa mi velmi pacilo a bola som fascinovana (a odvtedy milujem vonu jacieho masla!!!)
Ale pozrel by som si aj USA a UK keď už musím
54% ľudí nepozná Slovensko, jeho krásy, pamiatky a ľudí čo žiju a ako žijú v mestach a dedinách.......
filip
vratit sa do Bretonska vo Francuzsku a do Kanady
a vrátiť sa a žiť forevr v belgicku. najlepšia čokoláda a tie mňamkové pivá a gent...
Vrátiť, asi nikam. Moc som toho ešte neprecestovala (ACH)
uz som tam bol a je tam nadherne ....
A úplne že moc by som chcela precestovať Áziu! Po precestovaní by som sa usadila v Japonsku a na Slovensko by som sa vrátila len raz za rok