dneska som si uvedomil, ze vdaka krize som prehodnotil niektore zbytocne aktivity, malo uspesne veci, a vlastne som znizil naklady. Mam pocit, ze na mna posobi hospodarska kriza blahodarne Urobil som si proste poriadok v nakladoch, zbavil som sa blbych projektov
skôr by som povedala že finančne sa mám lepšie od nového roku...od tej doby čo sa o nej hovorí...však niekomu kríza zoberie, tak je logické že niekomu inému sa potom prilepší, peniaze sa predsa hýbu, len tak z ničoho nič nezmiznú všade.
ako je pravda, ze klesaju zakazky/objednavky, cize budem mat menej zarobkov ako vlani, ale znormalnenie nakladov a "vycistenie projektov" mi usetri asi viac penazi, ako bude pokles prijimov.
ale v niektorych oblastiach je to smutne. poznam par ludi co su na tom stale horsie a horsie. a mozno sa budem musiet starat o mamu
@insanebutalive nechapem velmi ako by nejaky hrad, ako kulturnu pamiatku, ohrozovala hospodarska kriza, pokles predaja vstupeniek este by asi nemali pocitovat, kedze aj tak vacsina ludi chodi v lete (a mozno naopak slovenske hrady budu mat vacsiu navstevnost, kedze dovolenka na slovensku bude pre mnohych lacnejsie ako ist zase k moru)
(samozrejme, ak ti to povedali, tak asi to tak je, len proste mna osobne to trochu prekvapuje, lebo chapem, ze fabriky nemaju co vyrabat, len hrad ma trochu prekvapuje)
Myslim ze celkovo SR obstalo relativna dobre, prepad meny ako u susedov nenastal (mozme si gratulovat) a s trochou stastia kriza do konca roka skonci a mozme ist napred... Aj tak je cela kriza viac menej o tom, ze na trhu nie je dovera a teda tazko sa rozbiehaju alebo dokoncuju projekty (co je paradoxne to co by krizu prekonalo).
Na druhej strane kriza ako spomenul tomas aspon mnohim ludom otvorila oci a ukazala na urcite nedostatky/nekvality atp.
@tomas ide o to ze hrad Lupca je od roku2002 sukromny majetok Zeleziarni POdbrezova,ktore ho od toho isteho roku aj rekonstruuju a financuju takmer vsetky naklady na rekonstrukciu.No a s tymi Zeleziarnami to veru nevyzera dvakrat ruzovo..
Kriza ma nijak nezasiahla, stale je na pivo, roboty je dost, len chut robit nikde. Takze vsetko po starom Dokonca by som povedal, ze po prichode eura sa mam este lepsie, uz nehladim na ceny, pretoze sa mi teraz zda byt vsetko take lacne.. Ci je to naozaj tak uz neskumam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mam stale krizu
praca v nedohladne
som bez prachov
takze je to uplne na píp
ale v niektorych oblastiach je to smutne. poznam par ludi co su na tom stale horsie a horsie. a mozno sa budem musiet starat o mamu
(samozrejme, ak ti to povedali, tak asi to tak je, len proste mna osobne to trochu prekvapuje, lebo chapem, ze fabriky nemaju co vyrabat, len hrad ma trochu prekvapuje)
Nejak to už zvládneme.
Na druhej strane kriza ako spomenul tomas aspon mnohim ludom otvorila oci a ukazala na urcite nedostatky/nekvality atp.
Kriza ma nijak nezasiahla, stale je na pivo, roboty je dost, len chut robit nikde. Takze vsetko po starom Dokonca by som povedal, ze po prichode eura sa mam este lepsie, uz nehladim na ceny, pretoze sa mi teraz zda byt vsetko take lacne.. Ci je to naozaj tak uz neskumam