neviem čo to bolo za hmotu..ale išlo to zo stromu a bolo to niečo ako..sliz..spojený so ejakulátom a neviem čím možným ešte..a sadla som si vedľa toho stromu a nalepilo sa mi to na tričko..doteraz to tam mám!!!!!!!! grrrr..
je to mazlavé,lepkavé,slizké..bléé..a nejde to vyprať ani nič podobné..
Niekto(jeden OTO (občan trvale opálený)resp. sused) si raz uľavil (rozumej: vysral sa) v noci na chodbe pri výťahoch. A ja si o 1 ráno idem von, vyjdem z výťahu, zatočím o 180 stupňov vpravo a zrazu ma tak trhlo dopredu, až som skoro šnúru spravil.
Po tom čo som rozsvietil svetlo, som zistil, že je na zemi riadne óóóóbrovské hovno, ktoré je aj na mojej bote -.-.
Nohou do ničoho výnimočného, ale raz som niečo hľadala vonku na zemi a predlaktím do slimáka..nič sa mu nestalo, odhodilo ma pri prvom náznaku kontaktu, ale bŕ.
raz som prechádzala cez križovatku a bolo to po daždi, nedalo sa vyhnúť mlákam. stálo tam zopár policajtov, lebo sa tam stala nejaká dopravná nehoda a potom som si všimla, že mláčka po ktorej kráčam je pekne zakrvavená...
policajt sa mi prizeral a dodnes nechápem prečo ma neupozornil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je to mazlavé,lepkavé,slizké..bléé..a nejde to vyprať ani nič podobné..
No neviem isto či to bol potkan, ale proste hlodavec ktorý bol už nejaky ten čas mŕtvy.
no do hovna
Po tom čo som rozsvietil svetlo, som zistil, že je na zemi riadne óóóóbrovské hovno, ktoré je aj na mojej bote -.-.
@19 mozno ta raz uvidime v spravach s modrymi sluchatkami
policajt sa mi prizeral a dodnes nechápem prečo ma neupozornil.
viem ako vyzerá miazga a viem aj ako lepí..ale miazga to určite nebola