Nuž..ani nie Ja som sa dopočula,ževraj sa máme zajtra slušne obliecť,vraj žiadne rifle!! A ja si dám moje obľúbené rozpadávajúce čierne rifle a tričko s príšerami
no na koniec roka som prišla oblečená klasicky (rozumej čierne nohavice, čierne triko s vtipným motívom, tenisky a slnečné okuliare) a všetci sa na mňa dívali ako na človeka trpiaceho nákazlivou chorobou, takže na začiatok roka to už nejdem riskovať a idem sa obliecť "slušne" Ale normálne som prekvapená, že ako dobre to vyzerá Moje gothic šatočky 4ever Majú všestranné využitie podľa toho ako to nakombinuješ
hm...asi normalne .."vyparadila som sa akurat ked som isla do prvej =D...mimochodom neoplati sa pekne obliekat, cesat a licit lebo na druhy den sa ta setci zlaknu =D
ved normalne...cierne gace v ktorych som sa dnes predierala cez kadejake kriky a hustiny, mierne vyblednute tricko(cierne) a obujem si ciny ktore sa uz 2 tyzdne pytaju vycistit...
no snazim sa si vybrat nieco specialne.. uz nad tym rozmyslam par dni.. ale v mojom chudobnom satniku sa toho vela nenajde.. tak aj tento rok asi skoncim pri rifliach a mojom oblubenom bielom svetriku..ale ked tak nad tym uvazujem.. ved je to "LEN" skola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Uvažujem, že hneď na uvítanie vytasím ostnaté náramky.