chcem si obiednat tovar z internetu na dobierku slovenskou postou, takze tovar mi pride az domou, alebo dostanem ten listocek na vyzdvihnutie tovaru na poste? a ked uz dostanem ten listocek tak pise sa vnom o aky tovar ide?
ja keď si objednávam handry alebo minule laptop na dobierku tak ich prinesie kuriér slovenskej pošty, s tým, že dopredu zavolá, že príde a či bude niekto doma a v prípade, že nebude, tak sa vždy s ním dohodnem, a platím priamo jemu na ruku, opíše si údaje z občianky, ja mu podpíšem lajster.
@davidko27 Nie nebude na tom lístočku napísané čo je to za tovar. Ale to neznamená že ked chces niekoho ojebať že si objednávas niečo iné ako si objednávas že sa to nedozvedia, lebo záleží aj ako je ten tovar zabalený. často krát býva páska/baliaci papier aj s reklamou toho produktu, alebo aspon zamerania dotyčného produktu.
Napríklad ak si objednávas protein alebo gainer a príde ti balík a budes chcieť aby si vsetci mysleli že si objednávas knihu, tak sa ti to nepodarí, pretože páska v čom je to zabalené má nápisi že protein.sk protein.sk protein.sk .....
Alebo minule ked som objednával tričko tak na balíku bola dokonca fotografia toho trička............
A co sa týka postárky tak tá ti to donesie ak sa jedná o malý balík, neviem či to nedonása ked sa jedná o list, ak si objednávas napríklad slnečné okuliare, poslu ti to ako list a to ti postarka priamo donesie.
Ale ak je obsah väčsí tak len lístok a na postu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Napríklad ak si objednávas protein alebo gainer a príde ti balík a budes chcieť aby si vsetci mysleli že si objednávas knihu, tak sa ti to nepodarí, pretože páska v čom je to zabalené má nápisi že protein.sk protein.sk protein.sk .....
Alebo minule ked som objednával tričko tak na balíku bola dokonca fotografia toho trička............
A co sa týka postárky tak tá ti to donesie ak sa jedná o malý balík, neviem či to nedonása ked sa jedná o list, ak si objednávas napríklad slnečné okuliare, poslu ti to ako list a to ti postarka priamo donesie.
Ale ak je obsah väčsí tak len lístok a na postu.....