Vie niekto spôsob ako obnoviť možnosť hudby na pozadí, keď si niekto zaplne môj profil? starý kód totiž zrejme nefunguje
BTW, starý kód je: " <embed src=" » www.youtube.com/v/4TV_128Fz2g?f... " type="application/x-shock
mne to funguje a ide mi pieseň Ave Mária...
poprosil som jednu véééééľmi peknu birdzáčku, vlastne ona sa mi ponukla, lebo som tiež takto písal, aby mi niekto pomohol a tak to tam mám...
no ale ako sa volá už neviem
je to pravda, lenže v tom čase si tu na birdzi nejak nebol a tak som žiadal niekoho, kto by mi to nastavil a prihlásila sa mi ta cica, že mi to tam vloží...
jasne si to pamätám...
ja neviem klamať, som rád, že si si na mňa spomenul...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
poprosil som jednu véééééľmi peknu birdzáčku, vlastne ona sa mi ponukla, lebo som tiež takto písal, aby mi niekto pomohol a tak to tam mám...
no ale ako sa volá už neviem
a aj mne v pohode pesnička na pozadí ide.
1. nerob to, je to otravné, hlúpe a neohľaduplné, alebo aspoň ten player neskrývaj úplne, nech sa to dá vypnúť.
2. nerob to, je to otravné, hlúpe a neohľaduplné.
3. dodaj do toho tagu autoplay="true", alebo tak nejak, vygoogli si ako je to presne
ale daj si to, neposlúchaj ľudí, ktorým je život ľahostajný, mňa pri otvorení svojej webky vždy poteší život :-S
maš pravdu, ale bola to ina skladba pred touto
je to pravda, lenže v tom čase si tu na birdzi nejak nebol a tak som žiadal niekoho, kto by mi to nastavil a prihlásila sa mi ta cica, že mi to tam vloží...
jasne si to pamätám...
ja neviem klamať, som rád, že si si na mňa spomenul...