okej za dve hodiny zavola oco a ja mu mam povedat ze aku knizku chcem.mozno by som aj vedela o nejakych knizkach ktore boli mohli byt dobre ale nie som si ista lebo som ich necitala.
viete o nejakej co je dobra, lebo ste ju citali a silne ju
Dennik Anny Frankovej / Annin Dennik - (Autor - pisala to ona, ale myslim, ze jej otec (Otto Frank) ho upravil) (Dej: Dennik zidovskej teenagerky, ktora sa schovava so svojou rodinou na podkrovy pred Nackami. Zazije tam prvu lasku, rozmysla nad zivotom, opisuje situaciu v podkrovy, a uz ako sa blizi konies druhej svetovej vojny, zrazu...)
Dopler - Erlend Loe (pribeh o muzovi, ktory sa rozluci s tym nudnym zivotom slusneho muza, a odide do lesa. No za chvilu zisti, ze je na viacerich veciach zavysly...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dopler - Erlend Loe (pribeh o muzovi, ktory sa rozluci s tym nudnym zivotom slusneho muza, a odide do lesa. No za chvilu zisti, ze je na viacerich veciach zavysly...)
súhlasim a pridávam zaklínaca (sagu aj poviedky) lenže to asi nezoženes a ked hej...tak mas môj obdiv+ atramentové srdce, atr. krv, atr. smrť..
vedela by som aj mnohé iné...
Paulo Coelho - Jedenásť minút,
Pavel Hirax Baričák - všetky
áno áno áno, absolútny súhlas s @pershing363 !
Steppenwolf. určite. napíš mi potom, pre čo si sa rozhodla, oki?
tak nvm co mi vyberie,co zozenie ale hovorila som mu:
E.Loe-Doppler
S.Clarke-merde! rok v parizi
T.Chevalierova- Dama a jendnorozec
a ze ak nenajde z tohto nic tak nech mi kupi nejakeho shakespeara