zatiaľ dosť spoko, žijem tu celý svoj dospelý život a celkom sa mi tu darí. každopádne, nevylučujem, že niekedy zdvihnem kotvy a presťahujem sa ďalej na západ.
a keď som sa sťahovala som očakávala, že vypadnem z domu a osamostatním sa to bolo všetko. a jj, naplnilo sa
Cesko je tiez byvala postkomunisticka krajina vychodneho bloku kde bol 40 rokov socializmus, takze rozdiel medzi Slovenskom neni velky. Urcite by som tam zit nesiel. Ceska republika nesiaha zivotnou urovnou na vyspele zapadne krajiny. V Cesku nie su ani take platy ako v zapadnej europe, mzdy su tam o nieco vyssie ako u nas, ale nestoji mi to zato, ist tam zit. Staci si pozriet ako su na tom cesi, a ako ich sused Nemecko.
@thunderstorm@2 ty si hlupana samozrejme, pretoze keby mas na viac, tak zijes vo vyspelej zapadnej krajine. Lenze, ked si hlupa a neovladas cudzi jazyk, tak musis zit v byvalej postkomunistickej krajine . Sama dobre vies, ze nemas nato aby si zila v lepsiej krajine. Cesko je dobre pre hlupakov, pretoze neovladaju jazyk a v inej hovoriacej krajine by boli uplne strateni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A k teme sa nevyjadrim lebo v Česku som nikdy nebyvala.
a keď som sa sťahovala som očakávala, že vypadnem z domu a osamostatním sa to bolo všetko. a jj, naplnilo sa
Opytaj sa nemcov za čo maju čechov