no ja mam ruske songy velmi rad, len problem je v tom ze to co si sem dal moc nezodpoveda tomu co prave ja pokladam za fajnove tak neviem ci sa ti budu pacit moje ale dam teda take maksie nieco uplna srdcovecka!!
taka tancovacka
a tymto som aj koncert fotil ked boli na slovensku
a este sa mi paci celkom toto aj ked to ma take balkanske prvky v sebe
no a raz som mal moznost uzastnit sa jedneho ruskojazycneho festivalu a tam bola kapela so spevackou s velmi zaujimavou farbou hlasu aj ked spieva vacsinou v anglictine, ma tam par songov v rustine » soundcloud.com/thehik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Hah good one
Tie sú všeobecne známe, ja som skôr myslel niečo na spôsob západnej inštrumentálnej hudby v pozadí.
taka tancovacka
a tymto som aj koncert fotil ked boli na slovensku
a este sa mi paci celkom toto aj ked to ma take balkanske prvky v sebe
no a raz som mal moznost uzastnit sa jedneho ruskojazycneho festivalu a tam bola kapela so spevackou s velmi zaujimavou farbou hlasu aj ked spieva vacsinou v anglictine, ma tam par songov v rustine » soundcloud.com/thehik...
tak marquess, gloria trevi, laura pausini má tiež veľa dobrých skladieb v španielčine ....a ešte strašne veľa iných...
z tých ruských, hmm...via-gra (hej tak sa volajú) a dosť známi sú zveri pridávam ukážky:
a x dalsich