neuveritelne...mne sa snivalo o peniazoch tuto noc a pred par minutami pride za mnou do izby mama a dala mi znacnu sumu penazi a ako keby to nestacilo,este bol v mojom sne aj bratranec z trencina,s ktorym som si pisala rano na icq a povedal ze vecer pride do BA nevymyslam si
Ja som spal v pohode, ale skorej nez som zacal snivat, tak ma matka o 7:02 zobudila, ze som zaspal do skoly. Tak som jej musel vysvetlivat, ze cez prazdniny sa nechodi do skoly.
prave som sa zobudil....bre rano vsetkym......uz som si umyl zuby a idem sa napapat.....a nesnivalo sa mi nic zvlastne......uz si ani moc nespominam...ale urcite nejaka pixovina
vyspala som sa fajn .. u nas aj prsalo ale vobec som si to nevsimla az rano
jaj no vstala som o 7.15 a este som lezala v posteli lebo kamoska mala dojst az o 8 von.. a som este zaspala a sa mi snivalo ze som sama doma a niekto z azetu ma otravuje .. eeste mi aj v tom sne pisalo cedulku ze azet chalan 13 .. a furt klopal na dvere ze ja viem ze si tam som sa strasne bála.. a z toho sna som sa prebudila cela spotena a potom zistim ze je 7.50 a kamoska dosla skor chuderka to klopala ona asi 10 minut
mne sa snivalo, ze som sla domov z vonku, cela partia sla so mnou a mama sla za nami... a pred jednou branou vsetci ostali a ja s mamou sme sli domov... a pod nejakou igelitkou na ulici som nasla svoje kluce... tak sme sli po schodoch, chodba nebola taka ako nasa, ale luxusnejsia. a vsade po nej boli porozhadzovani plysiaci a uvedomila som si, ze to moji. sla som hore, ale nemali sme len jeden byt ale niekolko izieb na zamok, ze hned z verejnej chodby sa slo do izby... a som otvorila svoju a vsade bordel, dvere na skrini vylomene, veci porozhadzovane... ale nic nezmyzlo
Ehm no ja som vstávala už o 4 (!) a vetríku som si užila dosť veru cestou na stanicu a viem aj čo sa mi snívalo, že som od priateľa k Mikulášovi dostala nafukovačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
DOBRE RANKO
DOBRE RAANKO
DOBRE RAAANKO
1. zmenim polohu zaluzii
2. vonku je pekne, pojdem von...
Ja som spal v pohode, ale skorej nez som zacal snivat, tak ma matka o 7:02 zobudila, ze som zaspal do skoly. Tak som jej musel vysvetlivat, ze cez prazdniny sa nechodi do skoly.
No ja som spala vynikajuco, totizto ked prsi, ja spim este lepsie
A neska sa mi nic nesnivalo
Somariny. Nieco s Vianocami a potom som videla topit sa muza a voalla som na 112 ale neprisli lebo mi neverili. Nieco take.
jaj no vstala som o 7.15 a este som lezala v posteli lebo kamoska mala dojst az o 8 von.. a som este zaspala a sa mi snivalo ze som sama doma a niekto z azetu ma otravuje .. eeste mi aj v tom sne pisalo cedulku ze azet chalan 13 .. a furt klopal na dvere ze ja viem ze si tam som sa strasne bála.. a z toho sna som sa prebudila cela spotena a potom zistim ze je 7.50 a kamoska dosla skor chuderka to klopala ona asi 10 minut
Ja si nepamätám tak to bola asi nejaká somarina