keby ste s niekym mali nezáväzny sex vyše pol roka (a vzájomne by ste s nikým inim neboli za ten čas ani druhá osoba)a videli by sme, že to klape aj v kamarástve, komunikácii..vo všetkom ale ten druhý ešte nechce veľmi vzťah, že mu to takto vyhovuje ale v
tak ale mne to ešte zatial takto vyhovuje.. a aj ľudia čo nás poznajú si myslia že proste keby mal priatelku tak jedine mňa za to že s nikým iným nebol a takto :/
bud vztah alebo kamaratstvo ... potom je to onicom lebo trvaly vztah by to mohol pokaslat a zase kamaratstvo to uz nieje .. kedy ste spolu chceli byt (obidvaja) tak by asi bolo dobre vyjadnit si to este pred tym ako sa to skomplikuje istymi situaciami... podla mna
nazvala by som to priateľstvo s benefitmi proste ste len dobrí kamoši čo si občas zašukajú ...nič viac-nič menej. Pochybujem, že z toho bude niečo viac. pol roka je dosť dlhá doba aby ste si ujasnili či chcete byť niečo viac alebo nie.
Ak ti to takéto "priateľstvo" vyhovuje tak v tom pokračuj ale ak začínaš cítiť niečo viac tak to ukonči. Budeš sa zbytočne trápiť a niečo si nahovárať.
keby niečo chcel, tak už ste spolu dávno.. lenže on chce len pravidelne trtkať, a ty mu vždy ochotne dáš.. ja to vidím takto.. tak kašli na to, a nájdi si normálneho chalana, ktorý ťa bude chceť aj po inej stránke...
ale mi spolu nie ze len spavame ale chodime aj von do inych miest a tak nie je nas vztah len o tom ze si zavolam podme si .... a ideme nie praveze som pisala ze nam to vo svetkom klape...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak ti to takéto "priateľstvo" vyhovuje tak v tom pokračuj ale ak začínaš cítiť niečo viac tak to ukonči. Budeš sa zbytočne trápiť a niečo si nahovárať.