Snažila som sa sama naučiť francúzsky, ale keďže som sa nemala ako učiť správnu výslovnosť, vzdala som to po pár kapitolách.
Ale pokiaľ sa to ráta - keď som robila v sexshope, stále som si hľadala nové a nové informácie o výrobkoch, ktoré máme a snažila som sa udržovať si prehľad ohľadom trhu so sexuálnymi hračkami všeobecne. Pravidelne som sledovala blogy, kde priamo ľudia písali recenzie a skúsenosti s rôznymi výrobkami. Viem, že by mi v podstate stačili tie informácie, čo mi povedali na školení, ale ja som proste chcela vedieť viac
Teraz to už síce rozhodne nie je tak často, ale tak keď mám voľnú chvíľku, stále si rada presnorím, že čo je nové, nech som v obraze.
čojaviem väčšinou sa učím na písomky alebo na skúšania a tak..a teoreticky ani to by som sa nemusela, mohla by som sa na to vykašlať a tahať štúdium so štvorkami..ale ja sa to proste chcem naučím, aby som to všetko vedela..takže asi áno, učím sa dobrovoľne..
áno... to čo ma bavilo, zaujímalo a často to nemalo súvis so školou rovnako ako teraz by som sa mala učiť účto, technológiu, ekonomiku, slovenčinu a čo ja viem čo ale ja budem radšej pchať nos do Jungovej psychológie a odolávať túžbe kúpiť si už dávno vybratú učebnicu ruštiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale pokiaľ sa to ráta - keď som robila v sexshope, stále som si hľadala nové a nové informácie o výrobkoch, ktoré máme a snažila som sa udržovať si prehľad ohľadom trhu so sexuálnymi hračkami všeobecne. Pravidelne som sledovala blogy, kde priamo ľudia písali recenzie a skúsenosti s rôznymi výrobkami. Viem, že by mi v podstate stačili tie informácie, čo mi povedali na školení, ale ja som proste chcela vedieť viac
Teraz to už síce rozhodne nie je tak často, ale tak keď mám voľnú chvíľku, stále si rada presnorím, že čo je nové, nech som v obraze.
inak vlastne skoro neustále, len sú to také čiastkové informácie že priam učením by som to asi nenazval.