volam sa sexualne harašivý panda,prišiel som z číny aby som vás upozornil na sexualne obťažovanie.prednášal som už velmi vela deťom čo sa nesmie robiť opačnému pohlaviu.teraz som tu aby som vas poučil o sexualnom harašení a obťažovaní.som tu prvýkrát takž
ta panda je v skutocnosti pedofilny uchylak! najskor vam ukaze co nemate robit a potom pod zamienkou toho, ze vam bude chciet ukazat ako sa branit, vas zacne obchytkavat a potom aj brutalne znasilni!!!
a potom iba povie, ze sa vam nepodarilo ubranit a skusite si to preto znova!!!
@7 no nie svet ale birdz hlavne ze tu picuju na pokec velice ze aki su tam ludia ale to ze aki su niektori tu ludia to uz nevadi ze ? birdz je stale napriek tomu ,,perfektny,, ze ?
To je riadna kravina. Keď chceš byť vtipný prv sa to nauč. Neviem čo na tomto môže byť smiešne. ak nemáš zmysel pre humor, tak ho proste nemáš, a toto je vrchol trápnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ta panda je v skutocnosti pedofilny uchylak! najskor vam ukaze co nemate robit a potom pod zamienkou toho, ze vam bude chciet ukazat ako sa branit, vas zacne obchytkavat a potom aj brutalne znasilni!!!
a potom iba povie, ze sa vam nepodarilo ubranit a skusite si to preto znova!!!
!!!DONT MAKE EYE CONTACT!!!
@wera55555 povedz nam vsetkym kto ta obtazoval?ako si sa zachovala?ake si mala ponaucenie?
@magorka ano fakt.mozes sa aj ty zapojit do debaty
ahoj harasivy panda,tou spinavou flundrou si ma zabil.dufam ze das neaktorym sexualnym uchylakom rozum.
tesilo ma SEXUALNE HARASIVY PANDA
*úplne vážne.
No zrejme všetko čo zlato vyzerá môže byť aj nebezpečné ja som vždy tvrdil že panda je nebezpečnejšia ako Grizly alebo Kodiak...