strašne sa tesim na ten novy ze Oculus
Conjuring nesklame
Sinister ak hladas jednoduchu zabavku
A tale of two sisters nesklame
3?15 zomrieš
insidious 1 2
@sugy1 Boha sinister mi ani nespomínaj! Ktorý debil zostane v dome s rodinou, kde sa mu náhle objavia filmy z ktorých na jednom z filmov niekto špehuje rodinu ktorá žila v tom istom dome pred ním a potom ju na ňom do radu obesí?
Boha tam len si na to spomeniem a vracajú sa mi spomienky aké nervy som mal pri tom filme!
@patrikpierist vies co, ani sa moc nebojim, ale fascinuje ma to, je to moj oblubeny zaner filmov. Zacinal som na takych klasickych z 80. rokov a teraz pozeram vlastne vsetky, ktore vyzeraju nesrackovito
"Film bol prvýkrát predstavený verejnosti už 8. septembra 2013 na filmovom festivale v Toronte a do filmovej distribúcie by sa mal dostať 11.4.2014"
čiže bohvie či to bude vôbec u nás v kinách, ale kritiky z festivalov to má jak víno.
@karlotiskot kopa nelogickosti ale tak chcel to dopisat! a celkovo to bol solidny film tak na vecer, i ked isto nie ziaden masterpiece o ktorom budem hovorit este svojim vnucatam nato su starsie horory
@n0win0u mne sa jednotka velmi pacila a dvojka bola take hm solidne pokracovanie proste.
ale tak ok, ja som bol napichany uz z jednotky, ta ked ta nechytila, tak chapem ze sa ti dvojka uz nepacila vobec
ale musis uznat obrovsky kvalitativny rozdiel medzi insi a srackami ako grave encounters/VHS/REC!
@sugy1 Oculus by som si rada pozrela už len z príncípu, že tam hrá Karen, ale seru na to, aj zvuk pri traileri som musela vypnúť, ja horory nezvládam
Inak ma doteraz prinútili ísť len na ženu v čiernom, pozrieť si saw a nezvratný osud, toť vše čo sa mňa a hororov týka, nemám záujem si rozširovať obzory (jediné na čo som si zvykla je supernatural ale to je taký slabý odvar)
@n0win0u rec je tá najväčšia sračka akú som videl.
Fakt prisahám na svoju dušu, keď som videl tie hodnotenia na csfd skoro som odletel na vznášadle do vesmíru.
Inland Empire. Popisom žánrovo to nie je horor, ale... proste... Seriózne pozri si to. Ale je to komplikovaný film. Nie film ku popcornu. Nehovorím, že nemôžeš jesť pukance, ale že sa na film treba sústrediť.
praca kamery, to, ze ludia nevedeli co presne sa stane v danej tocenej scene je velke plus pre rejzu, side view z kamery, charakteristika zombiekov. neviem mne to prisiel ako velmi solidny novy zombie film, kt. pridaval do zanru fakt aj nieco nove a dobre
podobne sa ja citim s filmom The Descent (7.3imdb) a ja by som tomu dal tak 4*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Conjuring nesklame
Sinister ak hladas jednoduchu zabavku
A tale of two sisters nesklame
3?15 zomrieš
insidious 1 2
Diiiiik
daj kuk aj tomu oculusu a tes sa nato jak ja
kedy ma prisť do kin ten film?
Boha tam len si na to spomeniem a vracajú sa mi spomienky aké nervy som mal pri tom filme!
"Film bol prvýkrát predstavený verejnosti už 8. septembra 2013 na filmovom festivale v Toronte a do filmovej distribúcie by sa mal dostať 11.4.2014"
čiže bohvie či to bude vôbec u nás v kinách, ale kritiky z festivalov to má jak víno.
@draks thumbs up ja tiež
@karlotiskot kopa nelogickosti ale tak chcel to dopisat! a celkovo to bol solidny film tak na vecer, i ked isto nie ziaden masterpiece o ktorom budem hovorit este svojim vnucatam nato su starsie horory
1ka tiez od 3/4 filmu hnoj. nove horory sa velmi tazko hladaju dobre. oculus ocakavam aj ja
sinister hnoj
conjuring bol fajn
ok sinister chapem, to tak dosrali ten zaver ze az, ale insi, srsly?
ale tak ok, ja som bol napichany uz z jednotky, ta ked ta nechytila, tak chapem ze sa ti dvojka uz nepacila vobec
ale musis uznat obrovsky kvalitativny rozdiel medzi insi a srackami ako grave encounters/VHS/REC!
no napr. The Tunnel sa mi pacilo ovela viac, ako insi
ak hej, tak to neviem dobre ohodnotiť, found footage neznášam
Inak ma doteraz prinútili ísť len na ženu v čiernom, pozrieť si saw a nezvratný osud, toť vše čo sa mňa a hororov týka, nemám záujem si rozširovať obzory (jediné na čo som si zvykla je supernatural ale to je taký slabý odvar)
zaujimavy pristup O__O
nechapem ta, ako moze byt rec sracka ale insidious dobry
@lucka že že!!?!?!?
Fakt prisahám na svoju dušu, keď som videl tie hodnotenia na csfd skoro som odletel na vznášadle do vesmíru.
praca kamery, to, ze ludia nevedeli co presne sa stane v danej tocenej scene je velke plus pre rejzu, side view z kamery, charakteristika zombiekov. neviem mne to prisiel ako velmi solidny novy zombie film, kt. pridaval do zanru fakt aj nieco nove a dobre
podobne sa ja citim s filmom The Descent (7.3imdb) a ja by som tomu dal tak 4*
take slabe 3* na csfd imho
@30
@karlotiskot tomu sa vravi pristup k toceniu filmov ! ^___^
dvojku som radsej ani nepozeral
a rec je jeden z naj hororov
A Rec 1 bol tiež v rámci žánru zombie hororov nadpriemerný prinajhoršom. Tí zombíci boli skvelý, pripomínalo mi to trocha 28 týždňov/dní potom.
O Insidious som nikdy nemal vysokú mienkua lae keď sa and tým zamyslím tak neviem prečo, nevidel som ho ešte, musím pozrieť.
odkial to stiahnem z českim dabingom?
Nikde, je to nový seriál a je to najlepšie v origináli.