Morgan je vyslovene nekvalitný a hnusný rum, ktorý môže chutiť len človeku, čo dobrý rum nemal a porovnáva to maximálne s tuzemákom.
Píšem ti to ako človek, čo rumy vyberá do podniku a pije ich už dlhé roky
ale ak chceš tmavý rum (ktorý napr ja osobne mám radšej než biele, ale to je o chuti), tak by som šla do Sailora Jerryho (cenovo podobné Morganu, ale kvalitatívne o dve triedy vyššie), 5 ročnej Mulaty alebo 7 ročnej Flor de Caňa. všetko cenovo blízke.
ak by si chcela ísť do ešte vyššej kategórie, ale stále nie příliš vysoko, tak skús 12 ročné Diplomatico (reserva exclusíva, 8 ročné je v porovnaní s tým fakt šunt) alebo 23ročnú Zacapu.
@grietusha neevravím,že to je ultra kvalitka,lebo viem,že nie je ale je to proste také,že ho zoženieš už hadam všade a je to snad už to jedine z čoho mi nedojde zle ak sa pije....ak chce darovať niekomu tak to je niečo iné.
...a z havany grcám zase ja
inak ma to celkom zaujíma vlastne,som si teraz uvedomila a postupne vyskúšam tvoje odporúčania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Píšem ti to ako človek, čo rumy vyberá do podniku a pije ich už dlhé roky
čiže keď tak @4
ale ak chceš tmavý rum (ktorý napr ja osobne mám radšej než biele, ale to je o chuti), tak by som šla do Sailora Jerryho (cenovo podobné Morganu, ale kvalitatívne o dve triedy vyššie), 5 ročnej Mulaty alebo 7 ročnej Flor de Caňa. všetko cenovo blízke.
ak by si chcela ísť do ešte vyššej kategórie, ale stále nie příliš vysoko, tak skús 12 ročné Diplomatico (reserva exclusíva, 8 ročné je v porovnaní s tým fakt šunt) alebo 23ročnú Zacapu.
vyššie triedy už asi fakt nechceš
@chanteuse @breakdown @sveter GRCÁAAAAAM
...a z havany grcám zase ja
inak ma to celkom zaujíma vlastne,som si teraz uvedomila a postupne vyskúšam tvoje odporúčania