už asi 3 deň si skoro furt píšem s jednou babou čo sa mi vážne páči a už dochádzajú témy čo by som s ňou rozoberal ... že či by ste mi nedali nejaký návrh alebo nepomohli ako by som ju mohol zbaliť ... Mám však jeden problém ... pravdepo
Ako vieš, že ľudia čo píšu také komentáre nemajú život?!
Okej k veci , to či nemá záujem nezistíš pokiaľ sa jej nespýtaš alebo niečo podobné. Témy na rozhovor ti poradit neviem (spoločné záujmy?) ale tiež si myslím, že by si ju mal zavolať von.
Tak neviem, keď mne sa niekto páčil, tak vždy bolo o čom písať, či už to boli vážne témy (ku ktorým sa dostalo samozrejme čistou náhodou a nie otázkami "o čom pokecáme?") alebo len o nejaké naťahovanie...
Vie kto si? Resp ako vyzeráš a tak? Lebo keby si jej bol úplne odpudivý tak ani neodpíše
čo riešiš, či si najkrajši či nie. Ak o teba nestoji, nestoj ani ti o ňu. Okolo jedneho dievčaťa sa svet netočí a neni možno ani posledná. To uvidíš, keď sa sňou stretneš, ak ťa nechce, tak je povrchná a je na svalovcov Najdi si taku, čo by ťa chcela, toť vše .... niet o čom debatovať.... pipky nehladaj, ale skutočnú ženu
dochádzajú témy.. -.- si viem predstaviť tie správy typu "ahoj, ako?" týmto spôsobom sa nepohneš ďalej.. tém je milión predsa.. však nadväzuj na hocičo čo si píšete napr. bola som včera tam a tam, robila som to a to a hneď máš námety ako rozobrať tú danú diskusiu na dlhšie len treba vedieť.. a nečakaj, že ju zbalíš za tri dni..
tam, kde zlyhava komunikacia, tam by som ja na tvojom mieste radsej nic nehladal.. bud si sadnete a mozte spolu aj 24/7 pisat nonstop o hocicom, alebo si napises 3 vety a tym to hasne..
@lem0n no zatial to bolo take ze som sa jej nespytal ze ahoj pokecame ale ze furt je o com kecat ... len sa bojím ze príde ten moment ze "no a o com ideme dalej kecat "....
@vexerko v tom prípade navrhni niečo ty, napr. počasie alebo záujmy.. alebo sa zameraj na to čo má rada a pýtaj sa jej niečo, spoznávaj ju.. nie je možné, že naozaj nastane ten moment, kedy nie je o čom kecať -.-
Keď sa tak zamyslím, len s pár osobami možno tak 5 si dokážem písať tak aby ma to nenudilo. dve z toho poznám len cez net. potom môj priateľ, niečo ako asi najlepšia kamarátka a potom boli dvaja ľudia (ktorých teraz rátam za jedného lebo nejak sme sa začali ignorovať) s ktorými som si mala o čom písať.. musia to byť fakt mega zaujímavé osoby aby bolo o čom
neviem aký význam má internetová komunikácia (pokým sa nejedná o nejakú veľkú vzdialenosť medzi vami) .. veď ju normálne zavolaj von a aspoň zistíš na čom si.. ak pôjde, tak je tam ako-taká šanca, ak odmietne, tak kašli na to..
Sám sa čudujem že aj šeredný muži dokážu zbaliť celkom pekné dievčatá (teraz nemyslím na peniaze jasné). Poznám aj takých ktorý krásou neoplývajú ale ich dievčatá sú aj o 2 tredy vyšie v kráse jak oni. Ako ti už mnoho chlapcov/dievčat napísalo skús sa s ňou stretnúť spoznať ju osobne bližšie možno zaberie. Píšem možno preto, lebo može mať chuť len na krásavcov. Bohužiaľ aj takí ľudia existujú.
žena stretnutie neodmietne, lebo ich zvedavosť im to nedá. ženy od prírody sú prehnane zvedavé.Avšak len treba počkať na vhodnú chvíľu, vôbec netlačiť a nepýtať sa príliš vtieravo typu "Nechceš ísť na stretko?".ja sám nie som najkrajší,skôr priemer a dokázal som prehovoriť zatiaľ každú, s ktorou som sa reálne chcel stretnúť úplne v pohode, čo ma prekvapilo a dokonca niektoré aj samé stretká začali ponúkať, keď to písanie bolo akési dlhšie, bo tá ženská povestná zvedavosť im nedala najmä raz fakt parádna kosť z Česka až z nemeckého pohraničia ma dorazila pred cca. rokom,že či nemohla by ma prísť pozrieť v lete na 3-4 dní, že auto má.to dievča bolo skutočne ochotné cestovať nielen cez celé Česko,ale i cez Slovensko. takže áno, ale spravíme si to ako dovolenku približne na pol ceste,aby nemusela si tak ďaleko chodiť.objednali sme si fifty-fifty jeden pekný apartmán v jednom veľmi útulnom a vkusnom hoteli v Tatrách na týždeň nech to za niečo stojí a prechádzali sme sa po okolí. Rozlúčka žiaľ bola smutná, dievčaťu akosi dobre bolo v tých Tatrách a nielen jej.Tento rok zas ja idem za ňou do Česka ja.
Hod na to bobek. Nikdy sa v tomto nedozaduj cudzich rad, inak prides na to ze vsetsi su chytri a mudrlanti a len ty z toho budes este viac krepy nez si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Okej k veci , to či nemá záujem nezistíš pokiaľ sa jej nespýtaš alebo niečo podobné. Témy na rozhovor ti poradit neviem (spoločné záujmy?) ale tiež si myslím, že by si ju mal zavolať von.
Vie kto si? Resp ako vyzeráš a tak? Lebo keby si jej bol úplne odpudivý tak ani neodpíše
@mimique Ok zajtra idem do obchodu
@sandy114 ano vie ako vyzerám
@backman uz som nezabralo :/
@backman no ukázal som aj zbierku motoriek ale ani to nezabralo
@turgon nepovedal som ze neviem o com kecat ale zo ked pride ten moment
- bud nemáš absolutne inu možnosť komunikacie
- alebo ho využívaš ako free mobil na dohodnutie stratnuti & stuff
NJepotrebuješ témy. Ak máš možnosť pozvi ju von. Ak máš dievčatá vážne rád, témy prídu samé.
(hudba, šport, škola, rodina, priatelia, filmy, cestovanie, láska, sexl, sny a tužby, zaujmavosti.....na! )