toto musis definovat presnejsie. akoze umyt si bez problemov aj s presahom celu plochu chrbta ? tam kde sa ruky maju za chrbtom stretnut je to vzdy moja slabina ale vzdy sa hecnem a dam to
Ano, dociahnem si vazne na cely chrbat, ale neverim, ze aj zbytok birdzu, vzhladom na to, ze viem, aku mam mobilitu ramien vzhladom k beznej populacii.
Na toto by sa imho skor hodila otazka. Predstav si, ze mas odev so zipsom od zadku az po krk. Dokazes si ho sam zapnut?
@staphylococcus ja som nemobilna af ale zips si zapnem od hocikial po hocikial a dociahnem nejakou rukou na kazde miesto chrbatu. Ono to nemusi byt len o mobilite, staci aj ta moja s malym chrbatom.
@delica pockaj pockaj, nemala si zrovna ty problem sa obliect do rolaka z reparady?
Mam pocit, ze ked sme sa o nich rozpravali, tak si mi hovorila, ze si si ho nekupila, lebo si sa donho nevedela sama zapnut.
Este mi napadlo: toto forum priamo popiera moje forum o tom, ako si zeny zapinaju podprsenku. Tak si vyberte.
@staphylococcus tak ty si možno atypicky ohybná, ale bežný človek si nedosiahne napríklad zapnúť zips stredom zozadu ako sú niektoré šaty robené. Preto aj niekedy moja mama chodila za mnou, keď som bol poblízku, aby som jej to zapol, keď otca už nemám, lebo k hornej stredovej časti tela k hlave a krku sa to zle zapína. Možno v 50 budeš vravieť aj ty, že si na celý chrbát nedočiahneš, keď nechceš, aby ťa seklo.
@staphylococcus ja také šaty síce nenosím, to hovorím len obrazne, ale tiež by som mal problém zapnúť až po vrch. Ja si iba sťažene umývam chrbát približne v osi rúk v stredovej časti, lebo tam až tak neviem dočiahnúť.
@staphylococcus a podprsenky nie som o nedociahnuti, o tom sa bavili predsa. Je to o pohodlí a vacsinou tym, co nas naucila matka. Podprsenku ktoru musim zapinam vzadu. Ostatné vpredu, menej nervov.
@delica nn, je od toho najdebilnejsieho miesta na lopatkach, prave.
Bavili? Nepamatam. Neviem, imho su podprsenky z 90% o tom, ci si dociahnes. A nevirm, ako je 3x viac ukonov menej nervov, ale to som tu uz riesila dostatocne, k tejto diskusii sa vracat nechcem
@staphylococcus to ze ty nerozumies podprsenkam vpredu neznamena ze pre nas, ktorí to robíme to nie je pohodlnejsie. Bez ohladu na dociahnutie. Chytit lopatky hockde je tiez easy.
no sama som si skusila teraz rukami nasimulovat umyvanie chrbta a ano viem, ale s tym ze lava ruka robi skoro vsetku pracu, pravu nemam tak flexibilnu aby na chrbte vsade dobre dotiahla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aspoň dúfam, bola by to skvelá schopnosť
neverim !
Na toto by sa imho skor hodila otazka. Predstav si, ze mas odev so zipsom od zadku az po krk. Dokazes si ho sam zapnut?
Mam pocit, ze ked sme sa o nich rozpravali, tak si mi hovorila, ze si si ho nekupila, lebo si sa donho nevedela sama zapnut.
Este mi napadlo: toto forum priamo popiera moje forum o tom, ako si zeny zapinaju podprsenku. Tak si vyberte.
Ak mi neveris, kludne mi ukaz nejake miesto na chrbate kde by som sa nemala vedieť dotknut a mam saty od krku po zadok puzdrove, tiez bez problemov.
Bavili? Nepamatam. Neviem, imho su podprsenky z 90% o tom, ci si dociahnes. A nevirm, ako je 3x viac ukonov menej nervov, ale to som tu uz riesila dostatocne, k tejto diskusii sa vracat nechcem